Babagan awake dhewe


Madeg ing taun 2007, Nanjing Majestic Auto Parts Co., Ltd. melu manufaktur, ngekspor lan nyediakake macem-macem produk sistem pendingin otomatis, kayata tabung radiator, tabung intercooler, tabung pendingin lenga lan radiator, intercooler, pendingin lenga lan liya-liyane.

 

Luwih saka 10 taun Majestic wis dadi pionir industri ing Desain & Pabrik Pendingin Aluminium, Nyedhiyakake Penukar panas Trade & Pelanggan OEM kanthi solusi sing berkualitas tinggi, kanthi rega kompetitif kanggo syarat pendinginan. Kita nggarap pendekatan sing ditemtokake lan positif, sing mbantu kita njamin kepuasan klien. Barang-barang kasebut bisa digunakake ing macem-macem industri kayata mobil, industri, galangan kapal, nggawe gula, kemasan, navigasi, cetakan, lsp.

 

Kita wis entuk pengalaman akeh liwat riset lan pangembangan produk sistem exchanger panas lan wis dirancang lan diprodhuksi item kanggo macem-macem aplikasi. Kita nindakake riset lan survey ekstensif ing unit riset lan pangembangan lan nyoba sing paling apik kanggo nggawe macem-macem produk sing luwih apik. Kajaba iku, inspeksi lan survey sing ditindakake, mbantu kita ngrancang lan ngembangake produk anyar kanthi unggul.

 

Kajaba iku, pabrik kita disertifikasi dening ISO / TS16949. Lan Kita duwe peralatan canggih lan lengkap, kayata Brazing Furnace, Mesin Fin, Mesin Majelis Inti dll. Tim karyawan sing efisien wis ngerti kabeh proses manufaktur lan tugas liyane sing gegandhengan, saéngga ngembangake bisnis kita ing ndonya. Salajengipun, kita ngarahake kanggo nggayuh kepuasan pelanggan maksimal lan ngetutake standar etika paling anyar sing ndadékaké kita bisa nggayuh kasuksesan anyar.