Kabar

Kita seneng bareng karo sampeyan babagan asil karya, warta perusahaan, lan menehi pangembangan sing pas wektune lan janjian personel lan kahanan penghapusan.
  • Cooler lenga minangka jinis radiator sing nggunakake lenga minangka coolant. Minangka lenga cools obyek ing pitakonan, iku nyerep panas.

    2022-09-16

  • Paduan aluminium dipikolehi kanthi nambahake unsur logam liyane menyang aluminium logam kanggo entuk paduan logam, kayata silikon, wesi, tembaga, aluminium, lan liya-liyane. . Amarga karakteristik kayata kekuatan lan kekuatan, wesi aluminium akeh digunakake ing pangolahan lan manufaktur macem-macem bagean.

    2022-09-16

  • Intercooler otomatis yaiku radiator gas. Interioré intercooler diubengi dening pipa. Gas diunekake saka siji mburi. Gas sing diunekake mili liwat pipa ing njero intercooler. Sajrone aliran, panas gas digawe adhem dening intercooler. Sing adhem nyerep, lan gas sing adhem mili metu saka ujung liyane. Intercooler umume duwe rong cara pendinginan: pendinginan udara lan pendinginan banyu.

    2022-09-09

  • Amarga karakteristik sing apik banget, aluminium foil akeh digunakake ing panganan, minuman, rokok, obat-obatan, piring dhasar fotografi, artikel rumah tangga, lan liya-liyane, lan biasane digunakake minangka bahan kemasan; bahan kapasitor elektrolitik; Bahan insulasi termal kanggo bangunan, kendaraan, kapal, omah, lsp; Uga bisa digunakake minangka benang emas lan perak hiasan, wallpaper, macem-macem cetakan alat tulis lan merek dagang dekorasi produk industri ringan.

    2022-09-05