Mesin Nglereni Tabung

Nanjing Majestic Company minangka pemasok mesin pemotong tabung. Kita nyedhiyakake mesin pemotong Tabung Mutu lan lini produksi radiator / intercooler liyane. Kita fokus ing luwih saka 12 taun. Kita bisa nggawe adat miturut sarat sampeyan lan bakal menehi gambar lengkap kanggo mriksa. Ngarep-arep nggarap sampeyan.

Mesin pemotong tabung sing disedhiyakake bisa ngethok pipa rata kanthi macem-macem bentuk, nyedhiyakake cara nggawe sing paling cocog, lan ngenalake cara nggawe terus-terusan sing ora ngganggu. Mesthekake yen depresi tabung rata sing disebabake dening gaya pengaruh potongan dikendhaleni ing watesan minimal sing bisa ditoleransi. Stabilitas, keseragaman lan efisiensi produk dijamin. Kajaba iku, cara nggawe anyar uga ngontrol lekuk lan corak tabung datar ing kisaran kesalahan sing paling cilik, sing nambah akurasi tabung datar. Mesin nggawe pipa sing diwenehake dening perusahaan kita cocog kanggo peralatan nggawe kecepatan tinggi sing diekstrusi pipa rata kanggo ijol-ijolan panas mobil. Sajrone proses nggawe, jembar, kekandelan, arah, ukuran, lengkungan lan corak tabung sing diekstrusi kanthi otomatis diatur kanggo njamin akurasi tabung datar sawise digawe. Kajaba iku, miturut kabutuhan pangguna sing beda, bisa dihubungake karo susunan tabung datar lan piranti kemasan kanggo mujudake produksi kanthi otomatis, saengga bisa nambah efisiensi produksi.

Perusahaan megah Nanjing duwe luwih saka 80 staf, teknisi duwe 10%. Menapa malih, pabrik kita disertifikasi dening ISO / TS16949. Mesthi kita bisa menehi produk kualitas lan harga kompetitif. Dadi aja kuwatir karo kualitas, uga mesin pemotong tabung kita duwe garansi setaun. Pitakon bakal pisanan ditanggulangi. Mesin pemotong tabung kita diekspor menyang Rusia, Eropa, Amerika Selatan, Amerika Utara, Afrika Selatan, Asia Tenggara, India lan akeh negara lan wilayah liyane ing saindenging jagad. Pabrik kita ngarep-arep duwe kerjasama karo pelanggan liyane.
View as  
 
  • Kanthi pangembangan ekonomi, luwih akeh produsen milih nggunakake mesin pemotong tabung otomatis. Kauntungan saka mesin pemotong tabung otomatis yaiku kualitas pipa gergaji sing apik, kurang akeh burrs, lan produktivitas bisa ditambah banget.

  • Kita ora mung ngasilake tabung aluminium lan bahan aluminium lan aksesoris radiator liyane, nanging uga nyedhiyakake mesin nggawe pipa, Mesin Nglereni Tabung Manual, Mesin Nglereni Tabung Otomatis, lan liya-liyane, kanthi tujuan kanggo ngrampungake masalah produksi pelanggan. Kita duwe tim teknis profesional sing bisa nyedhiyakake layanan teknis profesional lan produk sing berkualitas, yen sampeyan butuh, sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae.

 1 
Tuku {kata kunci} saka pabrik sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk nyedhiyakake layanan sing apik kayata Garansi Setahun. Yen sampeyan pengin entuk produk diskon, sampeyan bisa njaluk saka kita. Produk kami ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga menehi penawaran. Kita uga duwe produk berkualitas tinggi sing disesuaikan. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.