Tabung Aluminium

NANJING MAJESTIC AUTO PARTS CO., LTD. fokus ing ngrampungake masalah sistem pendinginan pertukaran panas, nyedhiyakake bahan aluminium penukar panas kanggo industri otomotif, industri AC, khusus kanggo produksi macem-macem jinis tabung aluminium penukar panas presisi lan suku cadang otomotif liyane sing gegandhengan karo radiator, sistem AC. Perusahaan kami minangka salah sawijining pemasok tabung aluminium paling gedhe ing China. Produk kalebu macem-macem aluminium komposit piring aluminium € foil aluminium ï¼ ›tabung aluminium gandheng frekuensi dhuwur, tabung ekstrusi. Tabung Radiator Aluminium sing dipasang kanthi frekuensi presisi, tabung Intercooler, tabung adhem minyak, tabung Condenser sing memenuhi standar kualitas industri otomotif paling dhuwur. Kita nyedhiyakake pelanggan kanthi produk bermutu, layanan sing apik, lan ngewangi para pelanggan kanggo ningkatake daya saing, kepuasan pelanggan minangka fokus ing karya kita.

Tabung aluminium sing disedhiyakake minangka aluminium sing paling umum digunakake ing aplikasi struktural. Ndhukung resistansi korosi rata-rata ing ndhuwur, kerja sing apik, lan cocog banget kanggo welding, perawatan panas, resistensi retak stres lan non-magnetik. Kajaba iku, resistensi korosi dhuwur lan umume digunakake ing aplikasi struktural ruangan, kayata pager lan strip hiasan. Dheweke duwe kemampuan kanggo mindhah panas kanthi cepet lan efisien, dadi bahan sing cocog kanggo proses transfer panas. Iki bisa nyedhiyakake spesifikasi lan ukuran ing rega pasar utama miturut aplikasi khusus pelanggan.

Perusahaan Nanjing Majestic didegake ing taun 2007 lan duwe luwih saka 12 taun pengalaman ing industri tabung aluminium. Kajaba iku, pabrik kita disertifikasi dening ISO / TS16949, dadi kualitas dijamin. Kita duwe katalog macem-macem spesifikasi lan model sing bisa dipilih. Yen sampeyan duwe desain dhewe, wenehi gambar, Kita bakal ngasilake miturut gambar lan syarat sampeyan. Yen sampeyan duwe kabutuhan utawa pitakon, sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae. Ngarep-arep duwe kerjasama jangka panjang karo perusahaan sampeyan.
View as  
 
  • Kita ngasilake tabung radiator aluminium tanpa klambi kualitas tinggi. Kita fokus ing produksi tabung radiator luwih saka 12 taun. Kita minangka salah sawijining pabrikan paling gedhe ing China.

  • Tabung aluminium ekstrusi otomatis sing disedhiyakake kabeh dilas jahitan frekuensi dhuwur, lan kita ora nate kenthel nyedhiyakake tabung aluminium sing larang regane. Saka mobil kanggo aplikasi industri, akeh tabung elektronik kita wis Highly dikenali dening manufaktur kondhang ing ngarep lan luar negeri.

  • Nanjing Majestic Company minangka pabrik sing apik kanggo produksi tabung aluminium multi-saluran, saengga bisa nyedhiyakake macem-macem tabung aluminium multi-saluran kanthi ukuran, wujud, lan paduan aluminium. Produk ing ngisor iki kasedhiya kanggo pitakon: 1. tabung saluran mikro ekstrusi aluminium2. Aluminium Multi-Port Tube3. Aliran sejajar aluminium tabung datar4. Pipa alumunium galvanis5. Pre-flux dilapisi tabung aluminium6. 7. Pipa Aluminium Dilapisi Silikon Fluks Tabung multi-saluran gedhe (rentang jembaré 50-200mm)8. Tabung datar multi-saluran gabungan ganda

  • Tabung pendingin minyak saluran mikro aluminium minangka bahan tabung datar keropos berdinding tipis sing nggunakake rod aluminium olahan, ekstrusi panas, lan seng disemprotake ing permukaan.

  • tabung aluminium persegi tanpa untu internal Tipe cladding: materi cladding siji-lapisan, cladding pindho lapisan lapisan cladding: 4045, 4343, 7072 lapisan anti-karat-karat, seng bisa ditambahakeProses: welding frekuensi dhuwur, gambar kadhemen

  • Tabung radiator datar standar dilas ing sisih siji-tabung sing dilipat digabungake sajrone proses brazing.

 12345...7 
Tuku {kata kunci} saka pabrik sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk nyedhiyakake layanan sing apik kayata Garansi Setahun. Yen sampeyan pengin entuk produk diskon, sampeyan bisa njaluk saka kita. Produk kami ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga menehi penawaran. Kita uga duwe produk berkualitas tinggi sing disesuaikan. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.