Produk

View as  
 
  • Kita ngasilake tabung radiator aluminium tanpa klambi kualitas tinggi. Kita fokus ing produksi tabung radiator luwih saka 12 taun. Kita minangka salah sawijining pabrikan paling gedhe ing China.

  • Tabung aluminium ekstrusi otomatis sing disedhiyakake kabeh dilas jahitan frekuensi dhuwur, lan kita ora nate kenthel nyedhiyakake tabung aluminium sing larang regane. Saka mobil kanggo aplikasi industri, akeh tabung elektronik kita wis Highly dikenali dening manufaktur kondhang ing ngarep lan luar negeri.

  • Nanjing Majestic Company minangka pabrik sing apik kanggo produksi tabung aluminium multi-saluran, saengga bisa nyedhiyakake macem-macem tabung aluminium multi-saluran kanthi ukuran, wujud, lan paduan aluminium. Produk ing ngisor iki kasedhiya kanggo pitakon: 1. tabung saluran mikro ekstrusi aluminium2. Aluminium Multi-Port Tube3. Aliran sejajar aluminium tabung datar4. Pipa alumunium galvanis5. Pre-flux dilapisi tabung aluminium6. 7. Pipa Aluminium Dilapisi Silikon Fluks Tabung multi-saluran gedhe (rentang jembaré 50-200mm)8. Tabung datar multi-saluran gabungan ganda

  • Tabung pendingin minyak saluran mikro aluminium minangka bahan tabung datar keropos berdinding tipis sing nggunakake rod aluminium olahan, ekstrusi panas, lan seng disemprotake ing permukaan.

  • Inti intercooler sirip piring minangka bagean saka penukar panas sing digawe adhem banyu. Bisa digunakake minangka banyu-cooled oil-cooled/air-cooled. Digunakake ing pirang-pirang industri, iki minangka komponen kunci penukar panas. Dhuwur sirip udhara banyu adhem lan bisa diatur pitch (dhuwur sirip 3-11mm, pitch sirip 8-20FPI)

  • Aluminium clad foil kanggo transfer panas bisa digunakake minangka bahan transfer panas saka campuran aluminium komposit. Nanjing Majestic Company bisa nyedhiyani seri beda saka transfer panas aluminium foil, kalebu Bare foil, foil hidrofilik lan foil gabungan.