Tabung Radiator Aluminium Tanpa Klambi
  • Air ProTabung Radiator Aluminium Tanpa Klambi

Tabung Radiator Aluminium Tanpa Klambi

Kita ngasilake tabung radiator aluminium tanpa klambi kualitas tinggi. Kita fokus ing produksi tabung radiator luwih saka 12 taun. Kita minangka salah sawijining pabrikan paling gedhe ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Tabung Radiator Aluminium Tanpa Klambi digawe saka bahan aluminium, bahane AA3003. Kita duwe akeh spesifikasi sing bisa dipilih, yen sampeyan duwe gambar tabung radiator aluminium sing dikepengini, kirimake aku, kita bisa nggawe model lan ngasilake miturut gambar sampeyan.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Tube Radiator Aluminium Tanpa Klambi (Dhuwur * R * Kandel)
Bahan: 3003
12 * 1 .5 * 0,26 / 0,28 42 * 2.0 * 0.35 / 0.40.
12 * 1,71 * 0,26 / 0,28 22 * 1,5 * 0.30 / 0.32
12 * 2.0 * 0.26 / 0.28 20 * 2.0 * 0.30 / 0.32
13 * 1,75 * 0,26 / 0,28 / 0,30 32 * 2.0 * 0.30 / 0.32 / 0.35 / 0.40
14.55 * 1. 5 * 0,26 / 0,28 / 0,30 25 * 2.0 * 0.30 / 0.32 / 0.40
25.5 * 2.0 * 0.28 / 0.30 14.55 * 2.0 * 0.26 / 0.28 / 0.30
16 * 1,4 * 0,26 / 0,30 / 0,32 25.5 * 1.75 * 0.28 / 0.30
16 * 1,5 * 0.26 / 0.28 / 0.30 / 0.32 26 * 1.2 * 0.28 / 0.30
16 * 1.71 * 0.28 / 0.30 / 0.32 26 * 1,4 * 0,26 / 0,30 / 0,32
16 * 1.8 * 0.28 / 0.30 / 0.32 26 * 1,5 * 0.30 / 0.32
16 * 2.0 * 0.28 / 0.30 / 0.32 / 0.35 26 * 1.6 * 0.30 / 0.32
16 * 2,5 * 0.28 / 0.30 26 * 2.0 * 0.30 / 0.32 / 0.35 / 0.40
16.5 * 1.75 * 0.28 / 0.30 27 * 1,5 * 0,30
18 * 1,5 * 0.30 / 0.32 27 * 1.2 * 0.30
18 * 1.6 * 0.30 / 0.32 32 * 1.75 * 0.28 / 0.30 /
Luwih spesifikasi sampeyan bisa ngirim email ...


3. Fitur Produk lan Aplikasi

3003 Tube Radiator Aluminium Tanpa Klambi minangka paduan seri AL-Mn, yaiku aluminium anti karat sing paling akeh digunakake. Kekuwatan paduan iki ora dhuwur (rada luwih dhuwur tinimbang aluminium murni industri) lan ora bisa dikuwatake kanthi perawatan panas, mula metode kerja adhem digunakake kanggo ningkatake sifat mekanik. 3003 tabung aluminium nduweni ketahanan, ketahanan las lan ketahanan korosi sing apik.


4. Kualifikasi Produk

Pabrik kami disertifikasi dening ISO / TS16949, mula kita yakin banget karo produke, lan ngemas Tube Radiator Aluminium Tanpa Klambi kanthi apik, mula biasane sampeyan bakal nampa pesenan kanthi kondhisi sing apik. Nanging amarga wis suwe ngirim bakal ana kerusakan sithik kanggo produk. Sembarang masalah kualitas, kita bakal langsung ngatasi.


5. Paket

Kanggo mesthekake sampeyan bisa nampa pesenan sing sampurna, paket sing digunakake kanggo Tube Radiator Aluminium Tanpa Kasus yaiku kayu caseA: GB / T12238-2008, JBfT 8527-1997, API 609, EN 593-1998, DIN 85003-3-1997


6. FAQ:

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Ya, kita minangka pabrik sing duwe sejarah luwih saka 12 taun ing industri iki.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Biasane, kita nampa setoran 30%, 70% sadurunge dikirim. Yen sampeyan wis menehi saran, aja ragu-ragu takon.
P: Negara endi sing wis diekspor?
A: UEA, Turki, Thailand, Rusia, Kazakhstan, UK, Australia, Janpan, Chili, Mesir. Sekte




Panas Tags: Tabung Radiator Aluminium Tanpa Klambi, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun