Tabung Penukar Panas Aluminium
  • Air ProTabung Penukar Panas Aluminium

Tabung Penukar Panas Aluminium

Kita duwe luwih saka 12 taun kanggo ngasilake tabung penukar panas aluminium. Kita minangka produsen argst ing China. Menapa malih, pabrik kami disertifikasi dening ISO / TS16949. Mesthi kita bisa menehi produk kualitas lan harga kompetitif. Yen ana priksaan utawa rencana tuku, sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae. Ngarep-arep nggarap sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Ana rong cara utama kanggo nggawe tabung penukar panas aluminium, yaiku nggambar lan ekstrusi. Kaloro proses kasebut digunakake. Bahan sing digunakake kanggo tabung penukar panas aluminium kudu duwe rong unsur ketahanan las lan ketahanan korosi sing apik. Kanggo mesthekake kualitas tabung penukar panas aluminium, kita bakal mriksa perkakas lan cetakan sadurunge produksi supaya produk ora tergores, lan menehi perhatian marang kualitas inti cetakan. Sawise nggambar, kita kudu mriksa manawa ana tancep aluminium utawa cacat liyane kanggo nyegah tabung aluminium sing bermasalah mili mudhun. Kajaba iku, Sadurunge dikirim, kita bakal nyoba produk supaya ora ana masalah kualitas tabung penukar panas aluminium sing ditampa.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng Produk Tabung Penukar Panas Aluminium
Spesifikasi Sampeyan bisa milih katalog utawa menehi gambar tabung sing dikarepake.
Dawane Custom miturut sarat sampeyan
Paket Cilik kayu
Materi / Kelas Aluminium4343 / 3003/7072
Conto Nampa conto kanggo mriksa kualitas
Kiriman Segara, Udara, Ekspres


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Tabung penukar panas aluminium sing diprodhuksi duwe lurus, permukaan sing padhang, tahan karat sing kuat, kinerja dimensi sing mumpuni, lan ora ana kebocoran. Umume digunakake ing bagean otomatis kayata radiator, intercooler, adhem minyak, kondensor lan penguap.


4. FAQ:

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Kita pabrik.
P: Suwene kiriman sampeyan?
A: Umume 25-30 dina yen barang wis kasedhiya. utawa 15-20 dina yen barang ora ana ing stok, miturut jumlah.
P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?
A: Ya, kita bisa menehi conto.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: TT utawa L / C nalika katon
Yen sampeyan duwe pitakon liyane, wenehana dihubungi




Panas Tags: Tabung Penukar Panas Aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun