Bahan Baku Aluminium

Nanjing Majestic Company minangka Penyedia bahan mentah aluminium. Kita nyedhiyakake bahan baku aluminium bermutu kayata foil aluminium, koil aluminium, lembaran aluminium lan batang aluminium. Kita fokus ing luwih saka 12 taun. Kita bisa nggawe adat miturut sarat lan bakal menehi katalog kanggo mriksa. Yen sampeyan butuh bahan baku aluminium, sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae. Ngarep-arep nggarap sampeyan.
Bahan baku aluminium digawe saka aluminium lan unsur paduan liyane. Biasane diproses dadi casting, lempengan, foil, piring, strip, tabung, batang, profil, lan liya-liyane, banjur tikungan, gergaji, pengeboran, perakitan, pewarnaan lan proses liyane. Unsur logam utama yaiku aluminium, lan sawetara unsur paduan ditambahake kanggo nambah kinerja aluminium.
Klasifikasi bahan mentah aluminium: produk sing digulung, bahan cor, paduan sing ora dianggep panas, paduan aluminium murni (seri 1 ×AVE), paduan aluminium tembaga (seri 2 × × ×), paduan aluminium-mangan (3 × × Seri ×), paduan aluminium-silikon (seri 4 × × ×), paduan aluminium-magnesium (seri 5 × × ×), paduan aluminium-magnesium-silikon (seri 6 × × ×), paduan aluminium-seng-magnesium (7 Seri × × ×), aluminium lan unsur liyane Alloy (seri 8 × × ×). Klasifikasi teknologi pamrosesan bahan mentah aluminium: bahan casting, paduan sing dianggep panas, paduan sing ora dianggep panas. Bahan larik aluminium duwé kekuwatan sing spesifik, bobot entheng, fluiditas sing apik, kemampuan ngisi sing kuwat,
View as  
 
  • Aluminium clad foil kanggo transfer panas bisa digunakake minangka bahan transfer panas saka campuran aluminium komposit. Nanjing Majestic Company bisa nyedhiyani seri beda saka transfer panas aluminium foil, kalebu Bare foil, foil hidrofilik lan foil gabungan.

  • Plat aluminium nuduhake sheet persegi dowo digawe dening rolling ingot aluminium, kang dipérang dadi sheet aluminium murni, sheet aluminium alloy, sheet aluminium tipis, sheet aluminium medium-nglukis, lan sheet aluminium patterned.

  • Perusahaan kita nyedhiyakake macem-macem spesifikasi paduan lan lebar Aluminium Strip. Paduan umum kanthi kekandelan 0,2-3mm kalebu 1 seri (1100, 1060, 1070, lsp.), 3 seri (3003, 3004, 3A21, 3005, 3105, lsp), lan 5 Seri (5052, 5082), 5083 , 5086, etc.), 8 seri (8011, etc.). Jembar normal yaiku 12-1800mm, lan ukuran non-standar uga kasedhiya.

  • Saluran profil aluminium nuduhake profil aluminium alloy.Miturut tujuane, bisa dipérang dadi profil aluminium arsitektur, profil aluminium radiator, profil aluminium industri umum, profil alloy aluminium struktur kendaraan rel. Akeh proyek mbutuhake saluran profil aluminium standar. Yen perlu, welcome kanggo hubungi kita.

  • Nanjing Majestic Auto Parts CO,.LTD nyedhiyakake macem-macem jinis saluran ekstrusi aluminium lan ekstrusi alur aluminium, kalebu alur aluminium arsitektur, alur C, alur Z, alur U, alur geser, alur tutup, alur kacang lan alur aluminium U. Kita duwe finish polesan standar lan akeh saluran kanggo finish anodized, utawa kita bisa nyedhiyani finish ditutupi wêdakakêna ing request. Saluran aluminium anodized duwe resistensi karat sing dhuwur lan gampang diproses, dipotong, dibentuk utawa dilas. Kabeh saluran aluminium extruded kita duwe rasio kekuatan-kanggo-bobot dhuwur, tahan kanggo retak kaku, lan non-Magnetik.

  • Nanjing Majestic minangka pabrik ekstrusi aluminium industri profesional sing ngasilake kabeh seri produk paduan aluminium, kayata: tabung rod aluminium, tabung rod aluminium lan bar, tabung aluminium, profil aluminium sing akeh digunakake ing bagean mobil, aksesoris sepeda, peralatan olahraga, perabotan. fitting, komponen elektronik, hardware mesin lan ing.We duwe luwih saka 14 taun pengalaman industri ing lapangan profil aluminium. Nduwe bakat teknis sing paling dhuwur, tim penjualan sing paling dhuwur, lan layanan pra-sales lan sawise-sales sing apik. Looking nerusake kanggo bisa karo sampeyan.

Tuku {kata kunci} saka pabrik sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk nyedhiyakake layanan sing apik kayata Garansi Setahun. Yen sampeyan pengin entuk produk diskon, sampeyan bisa njaluk saka kita. Produk kami ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga menehi penawaran. Kita uga duwe produk berkualitas tinggi sing disesuaikan. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.