Paduan Aluminium

Perusahaan Majemuk Nanjing minangka salah sawijining Pemasok paduan aluminium profesional ing China. Kita nyedhiyakake konsultasi teknis pra-penjualan lan layanan profesional sawise penjualan kanggo mayoritas pangguna. Kita wis nggatekake kebutuhan nyata para pelanggan, pangapikan efisiensi lan kapasitas produksi kanggo wektu sing suwe kanggo mesthekake yen produk nyedhiyakake stabilitas lan kinerja biaya tinggi, kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nyuda biaya pelanggan lan nyedhiyakake kualitas tinggi produk paduan aluminium, layanan lan solusi sakabehe efektif biaya sing cocog karo pangarepan pelanggan.
Paduan aluminium minangka paduan adhedhasar aluminium lan unsur paduan liyane, lan minangka salah sawijining bahan logam ringan. Saliyane karakteristik umum aluminium, paduan aluminium uga duwe ciri khas paduan amarga macem-macem jinis lan jumlah unsur paduan sing ditambahake. Kapadhetan paduan aluminium yaiku 2.63~2.85g / cm, nduweni kekuatan dhuwur (σb yaiku 110~650MPa), kekuwatan tartamtu cedhak karo baja paduan sing dhuwur, kaku tartamtu luwih dhuwur tinimbang baja, nduweni kinerja casting lan kinerja pemrosesan plastik sing apik, lan konduktivitas listrik sing apik. , Konduktivitas termal, resistensi korosi sing apik lan stabilitas, bisa digunakake minangka bahan struktural, duwe macem-macem aplikasi ing bidang aerospace, penerbangan, transportasi, konstruksi, elektromekanik, kebutuhan ringan lan saben dinane.
Paduan aluminium duweni kekuatan khusus, bobot entheng, fluiditas sing apik, kemampuan ngisi kuat, resistansi korosi sing apik, lan titik leleh sing kurang. Iki digunakake akeh ing traktor, suku cadang lokomotif, produk elektronik, peralatan medis, dekorasi arsitektur lan industri liyane. Paduan aluminium ductility banget lan digunakake ing industri kabutuhan saben dina lan industri panganan. Ing bidang transmisi listrik, kabel sing digawe saka paduan aluminium duwe biaya murah, bobot entheng, resistansi korosi sing apik, transfer panas, konduksi sing gampang, lan resistensi nyandhang, mula masarakat saya akeh perhatian.
View as  
 
  • Aluminium clad foil kanggo transfer panas bisa digunakake minangka bahan transfer panas saka campuran aluminium komposit. Nanjing Majestic Company bisa nyedhiyani seri beda saka transfer panas aluminium foil, kalebu Bare foil, foil hidrofilik lan foil gabungan.

  • Plat aluminium nuduhake sheet persegi dowo digawe dening rolling ingot aluminium, kang dipérang dadi sheet aluminium murni, sheet aluminium alloy, sheet aluminium tipis, sheet aluminium medium-nglukis, lan sheet aluminium patterned.

  • Perusahaan kita nyedhiyakake macem-macem spesifikasi paduan lan lebar Aluminium Strip. Paduan umum kanthi kekandelan 0,2-3mm kalebu 1 seri (1100, 1060, 1070, lsp.), 3 seri (3003, 3004, 3A21, 3005, 3105, lsp), lan 5 Seri (5052, 5082), 5083 , 5086, etc.), 8 seri (8011, etc.). Jembar normal yaiku 12-1800mm, lan ukuran non-standar uga kasedhiya.

  • Saluran profil aluminium nuduhake profil aluminium alloy.Miturut tujuane, bisa dipérang dadi profil aluminium arsitektur, profil aluminium radiator, profil aluminium industri umum, profil alloy aluminium struktur kendaraan rel. Akeh proyek mbutuhake saluran profil aluminium standar. Yen perlu, welcome kanggo hubungi kita.

  • Nanjing Majestic Auto Parts CO,.LTD nyedhiyakake macem-macem jinis saluran ekstrusi aluminium lan ekstrusi alur aluminium, kalebu alur aluminium arsitektur, alur C, alur Z, alur U, alur geser, alur tutup, alur kacang lan alur aluminium U. Kita duwe finish polesan standar lan akeh saluran kanggo finish anodized, utawa kita bisa nyedhiyani finish ditutupi wêdakakêna ing request. Saluran aluminium anodized duwe resistensi karat sing dhuwur lan gampang diproses, dipotong, dibentuk utawa dilas. Kabeh saluran aluminium extruded kita duwe rasio kekuatan-kanggo-bobot dhuwur, tahan kanggo retak kaku, lan non-Magnetik.

  • Nanjing Majestic minangka pabrik ekstrusi aluminium industri profesional sing ngasilake kabeh seri produk paduan aluminium, kayata: tabung rod aluminium, tabung rod aluminium lan bar, tabung aluminium, profil aluminium sing akeh digunakake ing bagean mobil, aksesoris sepeda, peralatan olahraga, perabotan. fitting, komponen elektronik, hardware mesin lan ing.We duwe luwih saka 14 taun pengalaman industri ing lapangan profil aluminium. Nduwe bakat teknis sing paling dhuwur, tim penjualan sing paling dhuwur, lan layanan pra-sales lan sawise-sales sing apik. Looking nerusake kanggo bisa karo sampeyan.

Tuku {kata kunci} saka pabrik sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk nyedhiyakake layanan sing apik kayata Garansi Setahun. Yen sampeyan pengin entuk produk diskon, sampeyan bisa njaluk saka kita. Produk kami ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga menehi penawaran. Kita uga duwe produk berkualitas tinggi sing disesuaikan. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.