Tungku Brazing

Suku Cadang Mobil Nanjing Majestic uga minangka salah sawijining Pemasok tungku Brazing ing China. Lan bakal ana teknisi profesional sing nyedhiyakake layanan teknis profesional kanggo sampeyan. Yen sampeyan duwe kabutuhan, sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae. Ngarep-arep nggarap sampeyan.

Sistem tungku Aluminium Brazing umume digunakake kanggo radiator aluminium, adhem minyak, intercooler, pemanas, kondensor sabuk, penguap, kondensor aliran paralel, penguap tumpukan, pendingin udara stasiun listrik lan bahan kerja liyane. Brazing terus-terusan ditindakake ing atmosfer nitrogen. Iki biasane digunakake kanggo komponen aluminium brazing ing atmosfer protèktif. Utamane kasusun saka mesin penyemprotan flux, tungku pengeringan listrik, tungku pemanas brazing, pendinginan banyu lan piranti pendingin udara, sistem kontrol atmosfer lan sistem kontrol otomatis. Tungku brazing aluminium cocok kanggo produksi massal radiator aluminium, kayata kondensor aliran paralel, evaporator tumpukan lan radiator mobil.

Tungku Brazing gampang strukture lan gampang digunakake. Kecepatan angin sirkulasi ing tungku pangatusan dhuwur, lan kapasitas pemanasane akeh, supaya bahan kerja garing kabeh. Diafragma tungku brazing tungku apik lan cukup, presisi kontrol suhu dhuwur, keseragaman suhu tungku apik, efek hemat energi luar biasa. Kamar pendingin udara dilengkapi kamar penghapusan slag, liwat lawang sisih kamar inspeksi, fluks residu ing tungku nyembeleh bisa dicopot; Pendinginan udara ora bakal dikorosi banyu, lan ora bakal cacat amarga hawa adhem lan panas, lan banyu adhem ora dibutuhake. Sistem kontrol sing sampurna nyadari integrasi, intelijen, kontrol, peringatan dini lan sistem perlindungan garis produksi , lan njamin operasi sing aman lan andal saka lini produksi. Multi-macem lan penganalisa oksigen presisi dhuwur nyedhiyakake cara sing luwih maju kanggo pangukuran swasana tungku kanthi nyata lan akurat. Lan kabeh proses kita pancen tundhuk karo prosedur ISO-9001. Lan kita duwe kualitas setaun, yen perlu, sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae.
View as  
 
  • Tungku Perawatan Panas Kita kanthi kekuwatan struktural sing apik, deformasi termal cilik lan umur dawa. Ing kahanan kerja normal, umure bisa tekan luwih saka 1,5 taun. Lan nganggo macem-macem weker lan sirkuit piranti proteksi otomatis kanggo njaga operasi tungku sing aman.

  • Tungku brazing sing terus-terusan nggunakake pemanasan suhu dhuwur kanggo terus-terusan mrodhuksi produk logam kanthi amonia lan hidrogen sing diurai dening tungku dekomposisi amonia cair digunakake minangka swasana. Amarga ana proteksi hidrogen ing tungku, produk logam kasebut bisa dikurangi kanthi kahanan suhu dhuwur ing tungku. Produk las bisa entuk lancar lan padhang. Bahan gaweyan brazed kalebu bahan gaweyan adhedhasar wesi, bahan kerja adhedhasar tembaga, lan bahan kerja stainless steel.

  • Kita ora mung ngasilake radiator otomotif lan aksesoris liyane, nanging uga menehi lini produksi lengkap, kayata tungku brazing aluminium, mesin fin, lsp. Lan bakal ana teknisi profesional sing nyedhiyakake layanan teknis profesional kanggo sampeyan. Yen ana kabutuhan, sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae.

  • Vacuum Brazing tungku minangka salah sawijining peralatan sing digunakake kanggo penganiayaan logam lan perawatan panas sing padhang. Cocog kanggo produksi massal bagean baja tahan karat cilik lan medium (barang-barang meja, pisau, perangkat keras, lsp.), Kayata quenching padhang lan tempering saka stainless steel martensitik, lan anil stainless steel austenit sing padhang.

 1 
Tuku {kata kunci} saka pabrik sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk nyedhiyakake layanan sing apik kayata Garansi Setahun. Yen sampeyan pengin entuk produk diskon, sampeyan bisa njaluk saka kita. Produk kami ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga menehi penawaran. Kita uga duwe produk berkualitas tinggi sing disesuaikan. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.