Tungku Perawatan Panas Brazing
  • Air ProTungku Perawatan Panas Brazing

Tungku Perawatan Panas Brazing

Tungku Perawatan Panas Kita kanthi kekuwatan struktural sing apik, deformasi termal cilik lan umur dawa. Ing kahanan kerja normal, umure bisa tekan luwih saka 1,5 taun. Lan nganggo macem-macem weker lan sirkuit piranti proteksi otomatis kanggo njaga operasi tungku sing aman.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Tungku Perawatan Panas Breaking digunakake khusus kanggo annealing nyuda vakum lan perawatan panas campuran logam lan bahan liyane. Uga bisa digunakake kanggo degreasing lan dewaxing saka bahan metalurgi logam. Digunakake sacara wiyar ing perawatan panas vakum bagean stamping, tembaga berilium, baja tahan karat, cupronickel, kuningan, tembaga, shrapnel logam, bagian paku keling, paku keling, simpul perak, bagean komposit perak-tembaga, kontak perak, kontak tembaga, lsp.


2. Fitur Produk lan Aplikasi

-Tungku Perawatan Panas Brazing duwe desain integral, struktur kompak lan penampilan sing apik
-Lawang sisih dibukak kanthi struktur horisontal, lan strukture kepileh, lan momotan lan bongkar trep
Operasi operasi -kvensional iku gampang lan intuisi


3. Proses Pesenan

1. Pelanggan ngirim gambar lan panjaluk marang kita
2. Kita bakal nggawe rencana kanggo sampeyan lan bakal ngonfirmasi
3. Kita bakal ngirim PI kanggo nggawe celengan.
4. Pabrik bakal ngasilake miturut sarat sampeyan
5. Yen produk rampung, kita bakal nggawa sampeyan lan ngirim liwat segara.
6. Mbantu sampeyan nginstal lan debug


4. FAQ:

P: Apa sampeyan bakal menehi garansi?
A: Ya, kita yakin banget karo produk, lan dikemas kanthi apik, mula biasane sampeyan bakal nampa pesenan kanthi kondhisi sing apik. Nanging amarga wis suwe, bakal ana kerusakan kanggo produk. Sembarang masalah kualitas, kita bakal menehi hasil langsung.
P: Kepiye kualitas bisa dipesthekake?
A: Kabeh proses kita pancen tundhuk karo prosedur ISO-9001. Lan kita duwe kualitas setaun
P: Napa kita bisa milih sampeyan?
A: Kita bisa nyedhiyakake layanan respon cepet, wektu cendhak lan rega kompetitif.




Panas Tags: Perawatan Panas tungku, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.