Tungku Brazing Aluminium
  • Air ProTungku Brazing Aluminium

Tungku Brazing Aluminium

Kita ora mung ngasilake radiator otomotif lan aksesoris liyane, nanging uga menehi lini produksi lengkap, kayata tungku brazing aluminium, mesin fin, lsp. Lan bakal ana teknisi profesional sing nyedhiyakake layanan teknis profesional kanggo sampeyan. Yen ana kabutuhan, sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Sistem tungku brazing aluminium, umume digunakake kanggo radiator aluminium, pendingin minyak, intercooler, pemanas, kondensor sabuk tabung, penguap, kondensor aliran paralel, penguap tumpukan, pendingin udara stasiun listrik lan bahan kerja liyane brasil ing atmosfer nitrogen.
Utamane digunakake kanggo produksi brazing bagean aluminium ing swasana protèktif. Utamane kalebu mesin penyemprotan flux, tungku pengeringan listrik, tungku pemanas brazing, piranti pendingin udara sing digawe adhem, sistem kontrol atmosfer lan sistem kontrol otomatis. Tungku brazing aluminium cocog kanggo produksi radiator aluminium kaya massa kayata kondensor aliran paralel, penguap tumpukan lan radiator mobil.


2. Fitur Produk lan Aplikasi

- Piranti semprotan nduweni struktur sing gampang lan gampang digunakake.
- Kecepatan angin sing medar ing tungku pangatusan dhuwur lan kapasitas pemanas gedhe kanggo mesthekake yen bahan kerja wis garing kabeh.
--Tung tungku aluminium nduweni partisi sing apik lan cukup, akurasi kontrol suhu sing dhuwur, keseragaman suhu tungku sing apik, lan efek hemat energi sing penting.
- Kamar sing adhem kanthi udhara dilengkapi kamar reresik slag, liwat lawang sisih kamar inspeksi, residu flux ing tungku brazing bisa diresiki; adhem udhara ora bakal karat dening banyu, lan ora bakal cacat banget amarga adhem lan panas sajrone digunakake, lan ora mbutuhake banyu adhem sing sirkulasi.
--Sistem kontrol sing sampurna nyadari integrasi lini produksi, intelijen, kontrol, peringatan, lan sistem proteksi kanggo njamin operasi lini produksi sing aman lan andal.
- Penganalisis oksigen presisi tinggi, kalebu macem-macem cara canggih kanggo pangukuran swasana tungku kanthi nyata lan akurat.


3. FAQ:

P: Kepiye kutipan lan suwene validitas pethikan kasebut?
A: Biasane kita bakal nggawe kuotasi liwat email sajrone 24 jam sawise nampa priksaan. Regane sah 30 dina.
P: Apa sampeyan bakal menehi garansi?
A: 12M
P: Kepiye kualitas bisa dipesthekake?
A: Kabeh proses kita pancen tundhuk karo prosedur ISO-9001. Lan kita duwe kualitas setaun.




Panas Tags: Tungku Brazing Aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Penawaran, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.