Tabung Aluminium Multi saluran

Perusahaan Bagian Nanjing Majestic Auto khusus nyedhiyakake sumber tabung aluminium, kayata Tabung Las Frekuensi Tinggi Aluminium, Tabung Multi saluran Aluminium, Tabung Aluminium Mulus, Tabung Aluminium Komposit.

Tube Multi Channel Aluminium uga diarani tabung pirang-pirang aluminium. Cocog kanggo industri pendingin udara otomotif.
Tabung Aluminium Multi saluran kalebu tabung khusus kayata tabung aluminium biasa, tabung sudut sing tajam, tabung untu internal, tabung semprotan seng, tabung campuran, lan pipa rata intercooler. Umume digunakake ing AC mobil, AC umum, penukar panas, kondensor, lan penguap.
Tabung multi-saluran aluminium gedhe utawa cilik kasedhiya kanthi macem-macem ukuran lan paduan kanggo mesthekake kinerja paling apik kanggo tujuan sing dikarepake.

View as  
 
  • Tabung multi-port aluminium, uga disebut tabung multi-saluran, cocog kanggo umume aplikasi transfer panas. Tabung ekstrusi persegi panjang sing rata iki kalebu pirang-pirang saluran sing nambah transfer panas liwat rasio area permukaan / volume sing luwih dhuwur. Iku entheng lan tahan karat, dadi pilihan banget kanggo kekuatan.

 1 
Tuku {kata kunci} saka pabrik sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk nyedhiyakake layanan sing apik kayata Garansi Setahun. Yen sampeyan pengin entuk produk diskon, sampeyan bisa njaluk saka kita. Produk kami ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga menehi penawaran. Kita uga duwe produk berkualitas tinggi sing disesuaikan. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.