Aluminium multi-port tabung
  • Air ProAluminium multi-port tabung

Aluminium multi-port tabung

Tabung multi-port aluminium, uga disebut tabung multi-saluran, cocog kanggo umume aplikasi transfer panas. Tabung ekstrusi persegi panjang sing rata iki kalebu pirang-pirang saluran sing nambah transfer panas liwat rasio area permukaan / volume sing luwih dhuwur. Iku entheng lan tahan karat, dadi pilihan banget kanggo kekuatan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk
Kita minangka pabrik sing apik banget sing ngasilake tabung tabung multi-port aluminium, saengga bisa nyedhiyakake tabung tabung multi-port aluminium kanthi macem-macem ukuran, wujud, lan paduan aluminium. We are supplier profesional saka kualitas dhuwur aluminium alloy tabung karo prices cukup. Produk kita duwe kinerja ekonomi sing apik lan kinerja mekanik lan safety sing apik.

Tabung multi-port aluminium uga disebut tabung multi-saluran aluminium. Iku cocok kanggo industri air-conditioning otomotif. Pipa perforasi aluminium kalebu pipa khusus kayata pipa aluminium biasa, pipa sudut landhep, pipa untu internal, pipa semprotan seng, pipa conjoined, lan pipa datar intercooler. Utamane digunakake ing kondisioner mobil, AC umum, penukar panas, kondensor, lan evaporator. Tabung multi-saluran gedhe utawa cilik kasedhiya ing macem-macem ukuran lan paduan kanggo njamin kinerja sing paling apik kanggo tujuan sing dikarepake.



2.produkParameter (Spesifikasi)

Tabung multi-saluran aluminium (Dhuwur * R * Lubang)

12*1*10K

16*3*4K

12*1*12K

16*3*12K

12*1.2*12K

16*4*5K

12*1.3*11K

16*4*16K

12*1.4*10K

16*5*5K

12*1.4*11K

16,5 * 2,65 * 7K

12*1.4*16K

16,5 * 2,65 * 10K

12*1.5*7K

17*1.7*16K

12*1.5*9K

17*1.8*12K

12*1.5*12K

17*1.8*14K

15*1.5*7K

18*2*10K

15*2*8K

18*2*4K

16*1*15K

18*2*8K

16*1.2*11K

18*2*10K

16*1.2*15K

20*1.2*19K

16*1.3*14K

20*1.4*18K

16*1.3*16K

20*1.8*10K

16*1.3*18K

20*1.8*12K

16*1.8*8K

20*1.8*15K

16*1.8*10K

20*2*9K

16*1.8*12K

20*2*10K

16*2*2K

20*2*12K

16*2*3K

20*2*15K

16*2*4K

20*2*20K

16*2*7K

20*3*12K


3. Fitur Produk
1. entheng
2. tahan korosi
3. Kinerja transfer panas banget
4. Toleransi sing luwih kenceng
5. Ngurangi wektu perakitan
6. Tingkat dhuwur saka kualitas lumahing
7. profil aluminium gedhe lan sudhut cocok kanggo macem-macem aplikasi


4. FAQ:
P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Ya, kita minangka pabrik kanthi sejarah luwih saka 12 taun ing industri iki.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Biasane, kita nampa simpenan 30%, 70% sadurunge kiriman. Yen sampeyan duwe saran, aja ragu-ragu takon.
P: Negara endi sing sampeyan ekspor?
A: UAE, Turki, Thailand, Rusia, Kazakhstan, UK, Australia, Janpan, Chili, Mesir.




Panas Tags: Tabung multi-port aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun