Tube Aluminium sing Diekstrusi

Perusahaan Bagian Nanjing Majestic Auto khusus nyedhiyakake sumber tabung aluminium, kayata Tabung Las Frekuensi Tinggi Aluminium, Tabung Multi saluran Aluminium, Tabung Aluminium Mulus, Tabung Aluminium Komposit.

Tabung / tabung aluminium sing diekstrusi, minangka jinis profil aluminium sing akeh digunakake, tabung aluminium persegi, persegi panjang, lan bunder, lan macem-macem ukuran kasedhiya miturut dimensi eksternal. Kanggo pelanggan, kekuatan tabung minangka wawasan sing penting banget, sing ditemtokake dening paduan aluminium, kekandelan tembok lan ukuran tabung sing dipilih.
View as  
 
  • Tabung aluminium ekstrusi otomatis sing disedhiyakake kabeh dilas jahitan frekuensi dhuwur, lan kita ora nate kenthel nyedhiyakake tabung aluminium sing larang regane. Saka mobil kanggo aplikasi industri, akeh tabung elektronik kita wis Highly dikenali dening manufaktur kondhang ing ngarep lan luar negeri.

  • Tabung aluminium sing digambar minangka solusi bobot entheng kanggo penukar panas standar, nggunakake tabung bunder sing dikembangake kanthi mekanis, tabung oval sing rata lan bentuk tabung liyane minangka spesifikasi khusus.

  • Tabung aluminium sing mulus minangka salah sawijining produk sing paling penting lan akeh digunakake ing perusahaan kita. Kita nggawe, nyuplai, ngekspor, perdagangan lan grosir kanthi efisien ing meh kabeh wilayah negara lan negara liya. Tabung aluminium iki digunakake ing macem-macem industri.

 1 
Tuku {kata kunci} saka pabrik sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk nyedhiyakake layanan sing apik kayata Garansi Setahun. Yen sampeyan pengin entuk produk diskon, sampeyan bisa njaluk saka kita. Produk kami ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga menehi penawaran. Kita uga duwe produk berkualitas tinggi sing disesuaikan. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.