Tabung Aluminium Ekstrusi Otomatis

Tabung Aluminium Ekstrusi Otomatis

Tabung aluminium ekstrusi otomatis sing disedhiyakake kabeh dilas jahitan frekuensi dhuwur, lan kita ora nate kenthel nyedhiyakake tabung aluminium sing larang regane. Saka mobil kanggo aplikasi industri, akeh tabung elektronik kita wis Highly dikenali dening manufaktur kondhang ing ngarep lan luar negeri.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Tabung Aluminium Ekstrusi Otomatis

1.   Pambuka produk

Tabung aluminium ekstrusi otomatis uga diarani tabung frekuensi dhuwur aluminium. Cara manufaktur yaiku nggawe jalur aluminium sing rata dadi tabung, banjur sambungake pinggiran kanthi proses welding frekuensi dhuwur, banjur jahitan las tanpa nggunakake bahan pengisi. Banjur atur ukuran pipa sing dilas nganti ukuran lan toleransi sing pas.

Tabung aluminium ekstrusi otomatis minangka jinis tabung komposit. Bentenipun utama antarane pipa extruded lan tabung digambar yaiku lapisan weldable bisa digawe saka bahan campuran aluminium beda. Bahan inti umume 3003, lan campuran weldable komposit yaiku 4343 utawa 4045. Iki digunakake digunakake ing tabung produksi exchanger panas kanggo ngaktifake tungku orflame brazing lan kanggo nyedhiyani corrosivity kurban.

2.Parameter Produk (Spesifikasi)

Kita ngembangake lan nggawe tabung ekstrusi aluminium otomatis cocok kanggo macem-macem aplikasi industri. Thetube cocok banget kanggo aplikasi transfer panas ing ngendi bobot lan papan dianggep ing desain lan desain, kalebu unit HVAC, sistem pertukaran panas otomotif, manifold, evaporator lan kondensor. Uga bisa digunakake pipa inelectrical lan pipelines umum, digunakake ing pipelines lan bangunan.

3.   FAQ

Q: Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?

A: Ya, kita bisa ngasilake kanthi conto gambar orteknik. Kita bisa mbangun cetakan lan peralatan.

P: Apa syarat pangiriman sampeyan?

A: Kita bisa nindakake EXW, FOB, FCA, CFR, CIF

Q: Apa kauntungan ing kualitas?

A: Kabeh pangolahan diprodhuksi ing pabrik dhewe, kita bisa ngontrol kualitas;

4. Profil Perusahaan

Babagan awake dhewe:

Madeg ing taun 2007, perusahaan NanjingMajestic Auto Parts  melu manufaktur, ngekspor lan nyediakake macem-macem produk sistem autocooling, kayata tabung radiator, tabung intercooler, tabung pendingin lenga lan radiator, intercooler, pendingin lenga lan liya-liyane.

Kanggo luwih saka 10 taun  Majestic wis dadi pionir industri ing Desain & Pabrik Pendingin Aluminium, Nyedhiyakake penukar panas  Pelanggan Perdagangan & OEM kanthi kualitas dhuwur, solusi rega sing kompetitif kanggo syarat pendinginan. Wework karo pendekatan well-ditemtokake lan positif, kang mbantu kita assuringklien satisfaction.These item bisa digunakake ing industri kayata mobil, industri, galangan kapal, nggawe gula, packaging, pandhu arah, cetakan, etc.


Panas Tags: Tabung Aluminium Ekstrusi Otomatis, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun