Tabung Aluminium Komposit

Perusahaan Bagian Nanjing Majestic Auto khusus nyedhiyakake sumber tabung aluminium, kayata Tabung Las Frekuensi Tinggi Aluminium, Tabung Multi saluran Aluminium, Tabung Aluminium Mulus, Tabung Aluminium Komposit. Tabung aluminium komposit nuduhake nambah lapisan aluminium sing bisa dilas menyang pipa biasa. Umume, lapisan njero 3003 utawa 6061, lan lapisan njaba yaiku 4343 utawa 6063, saengga loro paduan aluminium kasebut digabungake kanthi kenceng. Lapisan tambahan ngidini tabung dipasang ing bahan liyane. Tabung aluminium komposit iki digunakake kanthi akeh minangka header kondensor ing lapangan penukar panas AC.

View as  
 
  • Nanjing Majestic diadegake ing taun 2007 lan dununge ing Nanjing, Provinsi Jiangsu, China. Kita minangka salah sawijining produsen tabung aluminium paling gedhe ing China, Kita ngrancang lan ngasilake kabeh jinis tabung aluminium, kayata tabung kondensor komposit, tabung intercooler gandheng frekuensi dhuwur, tabung kondensor gandheng frekuensi dhuwur, tabung aluminium ekstrusi dll. Kita duwe macem-macem katalog sing bisa dipriksa, uga tabung khusus karo gambar sampeyan. Yen perlu, welcome kanggo ngubungi kita.

  • Nanjing Majestic minangka perusahaan aluminium sing terintegrasi, nyedhiyakake macem-macem produk aluminium lan solusi teknis. Minangka salah sawijining produsen aluminium paling gedhe ing China, kita nyedhiyakake macem-macem tabung kondensor stmping Aluminium, tabung aluminium, profil aluminium, tabung presisi, piring aluminium, piring, strip, foil, bagean sing diproses aluminium, stamping suku cadang lan casting aluminium mati.

 1 
Tuku {kata kunci} saka pabrik sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk nyedhiyakake layanan sing apik kayata Garansi Setahun. Yen sampeyan pengin entuk produk diskon, sampeyan bisa njaluk saka kita. Produk kami ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga menehi penawaran. Kita uga duwe produk berkualitas tinggi sing disesuaikan. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.