Tabung kondensor stmping aluminium
  • Air ProTabung kondensor stmping aluminium

Tabung kondensor stmping aluminium

Nanjing Majestic minangka perusahaan aluminium sing terintegrasi, nyedhiyakake macem-macem produk aluminium lan solusi teknis. Minangka salah sawijining produsen aluminium paling gedhe ing China, kita nyedhiyakake macem-macem tabung kondensor stmping Aluminium, tabung aluminium, profil aluminium, tabung presisi, piring aluminium, piring, strip, foil, bagean sing diproses aluminium, stamping suku cadang lan casting aluminium mati.

Model:C-001

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Tabung kondensor stmping aluminium biasane digunakake ing AC lan kondensor mobil. Tabung kondensor stmping Aluminium minangka salah sawijining komponen penting ing sistem AC. Fluorin ing kondisioner mobil dikompresi dening kompresor kanggo ngasilake gas cair suhu tinggi lan tekanan tinggi, sing dikondensasi dening kondensor lan dadi cairan suhu-rendah lan tekanan tinggi, sing mlebu tabung koleksi panas. jinis header duwe tabung kondensor bunder lan tabung kondensor stmping Aluminium.


2. Fitur Produk lan Aplikasi

Fitur tabung kondensor stmping Aluminium bunder:
1). Bobot entheng
2). Gampang solder
3). Resistansi korosi sing apik
4). Resistensi tekanan sing apik
5). Temokake ROHS standar
6). Nilai daur ulang sing dhuwur
7). Rentang penyimpangan cilik
8). Kualitas permukaan dhuwur


Aplikasi tabung kondensor stmping Aluminium bunder:


Iki umume digunakake ing kondensor, pendingin minyak, kalebu lemari es mobil, kendaraan energi anyar, AC alat-alat rumah tangga, mesin rekayasa, mooring pesawat ruang angkasa lan inti penukar panas liyane.


3. FAQ

P: Apa sampeyan produsen?
A: Ya, kita didegaké ing taun 2003. Minangka pabrikan, kita welcome pelanggan kanggo ngunjungi pabrik.

P: Apa sampeyan nampa pesenan sing disesuaikan?
A: Ya wis. Pesenan khusus sampeyan mesthi ditrima. Nyedhiyakake kinerja teknis utawa conto supaya bisa ngatur produk miturut pilihan. Kanggo katrangan luwih lengkap, coba hubungi kami.

P: Kepiye supaya luwih cepet entuk kutipan?
A: Nyedhiyakake syarat, ketebalan isolasi, diameter, voltase nominal, suhu kerja, warna, jumlah, aplikasi, lan liya-liyane kanthi rinci.


Panas Tags: Tabung kondensor stmping aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Penawaran, Garansi Setahun

Related Produk