Radiator Otomatis

Perusahaan kami didegaké ing taun 2007 lan duwe spesialisasi ing bidang suku cadang mobil lan aksesoris kanggo pasar aftermarket lan kinerja. "Kualitas lan layanan" mesthi dadi prinsip utama lan komitmen kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Rangkaian produk sing disedhiyakake kalebu radiator generator, radiator ground-break, radiator otomotif, core radiator, inti radiator industri, kurung sisih radiator, pendingin minyak. Kita nampani pelanggan ngrancang lan ODM kanggo ngembangake produk anyar. Kita bisa produk radiator otomatis sing disesuaikan kanggo pelanggan. Kita mesthi njamin manawa produk bisa digunakake lan ditampa kanthi aman dening kabeh pelanggan. Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja ragu-ragu hubungi kami.

Radiator otomatis minangka bagean penting saka sistem pendingin mesin pendingin banyu otomotif. Radiator otomotif berkembang kanthi arah ringan, efisiensi tinggi lan ekonomi. Struktur radiator mobil terus-terusan adaptasi karo pangembangan anyar. Radiator aluminium luwih akeh digunakake ing truk lan kendaraan teknik. Keuntungan utama radiator otomatis kita yaiku las tangan kanthi las las trampil. Lan nggunakake radiator otomatis sirip lan tabung kerapatan tinggi kanggo nambah efisiensi pendinginan. Kontrol kualitas sing ketat, saliyane tes tekanan, saben radiator mobil uga kudu ngliwati tes semprotan uyah. Tes getaran frekuensi dhuwur, digunakake kanggo tes resistansi korosi lan tes kekuatan radiator mobil. Lan radiator mobil kita sawise polesan, kanggo entuk efek pangilon utawa bisa dicet kanthi ireng.

Organisasi kita dibantu dening tim profesional trampil sing ngewangi kita nggawe seri produk sing cocog karo standar kualitas industri. Profesional kasebut duwe komitmen kanggo njaga lingkungan kerja sing sehat ing workstation, sing mbantu kita njaga jeneng sing wis dipikolehi. Amarga kita minangka organisasi sing disertifikasi ISO, kita bakal terus ngupayakake njaga kualitas produk sing apik banget lan mulane nindakake kabeh kegiatan kanthi pengawasan para profesional sing duwe pengalaman. Kajaba iku, kabeh produk mung bisa dikirim ing pasar sawise mriksa macem-macem parameter kualitas. Kanthi kualitas produk sing apik, pendekatan sentris-customer lan kabijakan bisnis sing adil, kita wis entuk kapercayan saka akeh pelanggan. Saiki, radiator otomatis didol menyang Inggris, Amerika Serikat, Arab Saudi, UEA, Rusia, Brasil, Jepang lan akeh negara liyane.
View as  
 
  • Radiator plastik Aluminium Otomatis minangka komponen sing penting lan penting ing sistem pendinginan mesin sing adhem banyu mobil

  • Radiator aluminium kanggo generator digawe saka bahan paduan aluminium, kanthi inti kabeh-aluminium, proses welding lancar Jerman, bobot entheng, kekuatan seismik sing apik lan efisiensi transfer panas sing dhuwur. Ing struktur lan saluran, sirip efisiensi dhuwur digunakake kanggo nggedhekake area transfer panas lan nambah koefisien transfer panas total.

  • Nanjing Majestic Auto Parts Co., Ltd dadi pionir ing industri kanthi nyedhiyakake rakitan radiator Majestice® sing paling dhuwur kayata intercooler, radiator, kondensor uga aksesoris radiator kayata tank plastik bagean radiator otomatis, motherboard lan liya-liyane. Amarga keahliane, kita mesthi dadi pimpinan ing industri, mula peran kita tambah kuwat kanggo nyukupi kabutuhan sing beda-beda saka klien sing misuwur.

  • Radiator plastik aluminium Majestice® digawe ing China minangka komponen penting sing penting ing mesin sing adhem banyu mobil.

  • Kita wis dadi produsen radiator off-road aluminium khusus Majestice® wiwit 2016. Kita mesthi nyedhiyakake radiator aluminium pendinginan kinerja dhuwur sing bisa dipercaya kanggo balapan off-road lan gear off-road. Kita nggawe radiator kanggo kabeh jinis kendaraan balap off-road, kalebu nanging ora winates kanggo kendaraan off-road, nanging uga mobil, truk, kendaraan komersial, lsp.

  • Nalika CPU digunakake, akeh panas bakal diasilake. Yen panas ora dissipated ing wektu, iku bakal mimpin kanggo kacilakan ing tingkat cahya, lan bisa ngobong CPU ing kasus abot. Radiator CPU cooling banyu digunakake kanggo ngilangi panas kanggo CPU. Radiator nduweni peran penting ing operasi stabil CPU. Penting banget kanggo milih radiator sing apik nalika ngrakit komputer.

Tuku {kata kunci} saka pabrik sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk nyedhiyakake layanan sing apik kayata Garansi Setahun. Yen sampeyan pengin entuk produk diskon, sampeyan bisa njaluk saka kita. Produk kami ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga menehi penawaran. Kita uga duwe produk berkualitas tinggi sing disesuaikan. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.