Tabung Radiator

Perusahaan Bagian Auto Majemuk Nanjing khusus nyedhiyakake sumber tabung aluminium, kayata tabung radiator aluminium klambi, tabung radiator tanpa klambi, tabung intercooler, tabung adhem minyak .ect.

Yen sampeyan duwe gambar, kita uga bisa ngasilake tabung radiator khusus kanggo pelanggan. Kita duwe luwih saka 12 taun kanggo ngasilake tabung radiator. Kita minangka salah sawijining pabrikan tabung radiator China paling gedhe. Menapa malih, pabrik kami disertifikasi dening ISO / TS16949. Mesthi kita bisa menehi produk kualitas lan harga kompetitif. Yen ana priksaan utawa rencana tuku, sampeyan bisa ngirim email utawa nelpon kita kapan wae. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan.

Tabung aluminium minangka logam non-ferrous sing ana gandheng cenenge karo manungsa, utamane tabung radiator aluminium klambi, kanthi pangembangan ekonomi, tabung radiator aluminium klambi liyane lan liyane digunakake ing bidhang industri kayata radiator mobil, penukar panas, lsp. tabung radiator aluminium minangka jinis pipa tahan tahan korosi lan tahan korosi anyar. Utamane, tabung radiator aluminium klambi tahan-tahan banget lan tahan korosi lan resistensi tekanan dhuwur nggawe pipa baja klambi bimetal bisa digunakake ing kelas tekanan. Lapisan njero lan lapisan njaba diikat kanthi apik kanthi las bledosan, interlay ikatan metalurgi njamin keandalan. Pipa baja klambi bimetal akeh digunakake ing bidang minyak, industri kimia, industri tenaga listrik. Kanthi aplikasi sing luwih jembar lan luwih akeh, tabung radiator aluminium klambi nggawa luwih akeh mupangat ekonomi, lingkungan, lan sosial.

Tabung radiator aluminium sing diprodhuksi duwe lurus, permukaan padhang, resistansi korosi sing kuat, kinerja dimensi sing mumpuni, lan ora ana kebocoran. Umume digunakake ing bagean otomatis kayata radiator, intercooler, adhem minyak, kondensor lan penguap. Perusahaan kita diwiwiti saka kabutuhan pelanggan, lan kita bakal nggawe teknologi anyar lan peralatan anyar, lan menehi dhukungan teknis lan layanan berkualitas. Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan bisa ngubungi kita utawa staf teknis. Sugeng rawuh ing pabrik kita.
View as  
 
  • Kita ngasilake tabung radiator aluminium tanpa klambi kualitas tinggi. Kita fokus ing produksi tabung radiator luwih saka 12 taun. Kita minangka salah sawijining pabrikan paling gedhe ing China.

  • Nanjing Majestic Company mrodhuksi aluminium harmonika radiator tube.We fokus ing Manufaktur tabung radiator kanggo luwih saka 12years. Kita minangka salah sawijining pabrikan paling gedhe ing China. Yen ana kabutuhan tabung aluminium, sampeyan bisa hubungi kita kapan wae.

  • Umume tabung aluminium ing pasar diproduksi kanthi ekstrusi. Ing produksi tabung radiator ekstrusi, batang bunder cekak, suhu dhuwur, lan proses ekstrusi alon digunakake. Utamane "telung suhu" kudu dikontrol. Rod aluminium, silinder ekstrusi, lan cetakan kudu tetep resik. Wektu lan suhu sing umure adhedhasar tembok tabung. Kekandelan lan ukuran diameter pipa kudu diatur kanthi tepat.

  • Kita duwe luwih saka 12 taun kanggo ngasilake tabung penukar panas aluminium. Kita minangka produsen argst ing China. Menapa malih, pabrik kami disertifikasi dening ISO / TS16949. Mesthi kita bisa menehi produk kualitas lan harga kompetitif. Yen ana priksaan utawa rencana tuku, sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae. Ngarep-arep nggarap sampeyan.

  • Tabung las aluminium sing disedhiyakake kabeh dilas frekuensi dhuwur, lan ora bakal telat kanggo nyedhiyakake tabung aluminium sing hemat biaya kanggo pelanggan. Saka mobil nganti aplikasi industri, akeh tabung elektronik kita wis dingerteni dening pabrikan kondhang ing njero omah lan luar negeri.

  • Tabung radiator sing dilipat digawe saka gulungan pelat tipis liwat proses pembentukan multi-langkah, saengga lempeng tipis mboko sithik dadi bentuk "B". Tabung Tipe B duwe kaluwihan tartamtu - utamane babagan kekuwatan. Ujung lempitan lempitan sing dilipat dilebokake ing tabung, sing nggawe jembatan sing kuwat banget ing antarane tembok. Iki nyebabake tekanan bledosan sing luwih dhuwur.

Tuku {kata kunci} saka pabrik sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk nyedhiyakake layanan sing apik kayata Garansi Setahun. Yen sampeyan pengin entuk produk diskon, sampeyan bisa njaluk saka kita. Produk kami ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga menehi penawaran. Kita uga duwe produk berkualitas tinggi sing disesuaikan. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.