Mesin Fin Radiator

Nanjing Majestic Company minangka salah sawijining pemasok mesin sirip radiator ing China. Perusahaan kami nyedhiyakake produksi tank banyu otomotif, pemanas banyu, kondensor, penguap, uga macem-macem peralatan khusus ing jalur produksi, kayata mesin sirip radiator, brasil tungku, lsp. sekaligus, kita bisa ngrancang macem-macem peralatan khusus miturut kebutuhan pelanggan. Mesthekake persyaratane para pelanggan, inovasi terus-terusan adhedhasar asline, lan entuk luwih akeh mupangat ing lini produksi. Sanalika, perusahaan kasebut mbentuk tim teknis, lan staf trampil, sistem manajemen kualitas sing ketat lan sistem layanan pelanggan, wiwit pangembangan nganti bubar penjualan, diwiwiti saka panjaluk pelanggan, lan menehi perhatian marang nilai kepuasan pelanggan. Kanthi sikap tulus, kualitas apik, layanan sing sampurna, kanggo ketemu pelanggan, kanggo entuk kepuasan pelanggan kanthi strategi win-win.

Mesin sirip radiator minangka jinis press fin, sing bisa ngasilake sirip persegi kanthi dhuwure 10 mm, kalebu sirip lurus, sirip offset lan sirip bergelombang. Aplikasi kalebu: penerbangan, cryogenik, industri, otomotif. Salah sawijining proses sing paling penting ing operasi manufaktur penukar panas yaiku produksi sirip. Kanggo akeh penukar panas kasebut, sirip sing bakal diproduksi bakal diproduksi nganggo mesin Fin Stamping Reciprocating uga dikenal minangka Fin Press. Kita wis nggawe mesin lengkap Fin sing kalebu salah sawijining mesin presisi tinggi sing paling canggih sing kasedhiya ing pasar dina iki. Lan kita bakal nyipta insinyur khusus kanggo syarat aplikasi sampeyan.

Mesin sirip radiator bisa njaga ketinggian sirip lan akurasi pitch kanthi sirip khusus. Kanthi ngganti cetakan sirip, seperangkat mesin sirip bisa digunakake kanggo ngasilake sirip sing beda-beda (sirip offset, sirip lurus, sirip berlubang, sirip louver, sirip gelombang persegi, sirip herringbone, lsp). Nyedhiyakake spesifikasi sirip, kalebu dhuwur sirip, nada, kekandelan, bahan, dawa arus sirip maksimum, lan liya-liyane. Kita bisa cocog karo mesin pembentuk sirip sing dioptimalake kanggo nyukupi kabutuhan sing adhem.
View as  
 
  • Kita ora mung ngasilake tabung aluminium, sirip lan aksesoris radiator liyane, nanging uga ngatasi masalah produksi kanggo para pelanggan. Yen sampeyan butuh lini produksi, kayata press punch fin, mesin tabung lan peralatan liyane, sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae. Tujuane kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk bermutu, layanan sing memuaskan, lan tulus lan percaya.

  • Bentuk agul-agul Mesin Fin Fin Dhuwur sing dikembangake lan dirancang dening perusahaan kami nggunakake teknologi pemrosesan presisi tinggi khusus lan metode perawatan panas khusus kanggo nggawe gulung pembentuk resistensi nyandhang kekuwatan sing luwih dhuwur, lan kanggo nggawe gulungan pembentuk umur layanan maneh. . Yen sampeyan duwe kabutuhan, pelanggan bisa ngubungi.

  • Mesin sirip nuduhake mesin stamping sirip, sing bisa ngasilake sirip persegi kanthi dhuwur 10 mm, kalebu sirip lurus, sirip offset, lan sirip bergelombang. Aplikasi kalebu: penerbangan, suhu sithik, industri, otomotif.

  • Mesin sirip roller kita dirancang lan diproduksi dening teknisi trampil miturut standar industri paling dhuwur. Mesin sirip rol iki gampang digunakake, bisa diganti lan larang regane.

 1 
Tuku {kata kunci} saka pabrik sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk nyedhiyakake layanan sing apik kayata Garansi Setahun. Yen sampeyan pengin entuk produk diskon, sampeyan bisa njaluk saka kita. Produk kami ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga menehi penawaran. Kita uga duwe produk berkualitas tinggi sing disesuaikan. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.