Mesin Stamping Fin
  • Air ProMesin Stamping Fin

Mesin Stamping Fin

Mesin sirip nuduhake mesin stamping sirip, sing bisa ngasilake sirip persegi kanthi dhuwur 10 mm, kalebu sirip lurus, sirip offset, lan sirip bergelombang. Aplikasi kalebu: penerbangan, suhu sithik, industri, otomotif.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Kita uga bisa nyuplai Mesin Stamping Fin. Jinis mesin punch fin bisa njaga ketinggian sirip lan akurasi pitch kanthi cetakan tool fin khusus. Kanthi ngganti tooling fin, sampeyan bisa ngasilake sirip sing beda (sirip offset, sirip lurus, sirip berlubang, sirip louvered, sirip gelombang persegi, sirip gelombang herringbone, lsp) kanthi siji set mesin sirip.
Mangga menehi spesifikasi fin kalebu dhuwur sirip, nada, kekandelan, bahan, dawa arus sirip maks, lsp, kita bisa cocog karo mesin pembentuk sirip sing dioptimalake kanggo nyukupi kabutuhan sing adhem.


2. Fitur Produk lan Aplikasi

Salah sawijining proses sing paling penting ing operasi manufaktur penukar panas yaiku produksi sirip. Kanggo akeh penukar panas kasebut, sirip sing bakal diproduksi bakal diproduksi nganggo mesin Fin Stamping Reciprocating uga dikenal minangka Fin Press.
Kita wis nggawe garis lengkap mesin mbentuk Fin kalebu salah sawijining mesin presisi tinggi sing paling modern sing kasedhiya ing pasar saiki. Lan kita bakal nyipta insinyur khusus kanggo syarat aplikasi sampeyan.


3. FAQ:

P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?
A: Ya, kabeh gambar produk iku gambar nyata
P: Apa sampeyan duwe manual instalasi sing rinci lan profesional?
A: Ya, kita bisa menehi manual instalasi sing rinci lan profesional.
P: Apa bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
A: Mesthi wae, sampeyan welcome sampeyan ing pabrik.




Panas Tags: Mesin Stamping Fin, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Quotation, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.