Pencet Punching Fin
  • Air ProPencet Punching Fin

Pencet Punching Fin

Kita ora mung ngasilake tabung aluminium, sirip lan aksesoris radiator liyane, nanging uga ngatasi masalah produksi kanggo para pelanggan. Yen sampeyan butuh lini produksi, kayata press punch fin, mesin tabung lan peralatan liyane, sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae. Tujuane kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk bermutu, layanan sing memuaskan, lan tulus lan percaya.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Produksi sirip minangka salah sawijining proses sing paling penting ing proses manufaktur penukar panas. Kanggo akeh penukar panas iki, sirip sing bakal diproduksi bakal diproduksi ing press punch fin (utawa uga press press). Biasane ngasilake sirip saka logam kayata aluminium, inconel nganti stainless steel. Fin Press Tooling mesin kasebut bisa nyukupi kabutuhan macem-macem gaya sirip saka sirip tradisional kanggo offset utawa zigzag menyang herringbone utawa sirip bergelombang. Kajaba iku, kita uga nawakake pers liyane kanthi jembar lan fungsi sing beda. Kita bakal seneng ngrancang sistem paling apik kanggo sampeyan miturut syarat tartamtu ing aplikasi kasebut.


2. Fitur Produk lan Aplikasi

Press punch fin minangka lini produksi khusus kanggo produksi sirip ing industri pendinginan. Iki kalebu doyo presisi kecepatan tinggi, rak debit, tangki minyak, alat gambar (lompatan tunggal lan dobel), rak sedhot, rak pangumpulan, sistem listrik, lan sistem pneumatik.
-Tekan peninju sirip kalebu piranti proteksi kakehan hidrolik kanggo nglindhungi host lan cetakan, sing gampang digunakake
Antarmuka mesin-manusia lan sistem kontrol listrik PLC kanggo mesthekake operasi doyo otomatis sing bisa dipercaya;
-Geser duwe fungsi angkat hidrolik, sing cocog kanggo instalasi cetakan lan debugging
-Kanggo nglindhungi fungsi kayata nampa kesalahan, ora ana alarm minyak, ora ana deteksi material, lsp.
-Kanggo dilengkapi alat cetakan cepet hidrolik, nggawe cetakan ganti luwih cepet lan luwih gampang;


3. FAQ:

P: Kepiye kutipan lan suwene validitas pethikan kasebut?
A: Biasane kita bakal nggawe kuotasi liwat email sajrone 24 jam sawise nampa priksaan. Regane sah 30 dina.
P: Napa kita bisa milih sampeyan?
A: Kita bisa nyedhiyakake layanan respon cepet, wektu cendhak lan rega kompetitif.
P: Pabrik sampeyan dununge?
A: Kita ing Nanjing




Panas Tags: Punching Press

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.