Mesin Fin Roller
  • Air ProMesin Fin Roller

Mesin Fin Roller

Mesin sirip roller kita dirancang lan diproduksi dening teknisi trampil miturut standar industri paling dhuwur. Mesin sirip rol iki gampang digunakake, bisa diganti lan larang regane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Mesin sirip rol iki dirancang khusus kanggo mbentuk sink panas bergelombang saka koil foil aluminium.
Mesin Roller Fin duwe macem-macem fungsi kayata uncoiling, tensioning, panganan, penyemprotan otomatis pelumas, sirip sirip, perbaikan sirip, pemotongan otomatis, deteksi non-bahan, deteksi stopper otomatis, lan shutdown otomatis nalika kakehan.
Kecepatan inverter Mesin Roller Fin bisa diatur, dipangan servo, operasi layar tutul, gampang lan gampang.
Mesin Roller Fin nggunakake desain pangowahan alat sing cepet lan bisa muter sirip sing beda.
Sirip aluminium khas sing digulung nganggo mesin sirip:



2.Rincian Produk

Kita bakal ngatur cetakan lan cetakan gulung miturut toleransi sing diwenehake dening materi sing sampeyan goleki kanggo memenuhi spesifikasi sing dibutuhake. Cetakan sirip karbida semen bakal nyedhiyakake cetakan sampeyan kanthi umur luwih dawa, dene bahan liyane bisa uga larang regane lan bisa nyukupi kabutuhan sampeyan saiki. Cetakan presisi kita bakal mesthekake yen cetakan sing ana ing jejere roller fin sampeyan dicocogake kanggo memenuhi sirip, amplitudo, tingkat transmisi sakabehe, sudut rana lan dawa sirip saben inci.


3. FAQ:

P: Sertifikat sing sampeyan duwe?
A: Pabrik kita disertifikasi dening ISO / TS16949
P: Apa sampeyan duwe manual instalasi sing rinci lan profesional?
A: Ya, kita bisa menehi manual instalasi sing rinci lan profesional.
P: Negara endi sing wis diekspor?
A: lraq, UAE, Turkey, Malaysia, Thailand, SaudiArabia, Russia, Kazakhstan, UK, France, Australia, Janpan, Canada, Chile, Egypt.ect




Panas Tags: Mesin Roller Fin, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Quotation, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.