Mesin Tes Bocor

Nanjing Majestic Company minangka salah sawijining pemasok Mesin Tes Kebocoran profesional ing China. Mesin Tes Kebocoran kita diekspor menyang Rusia, Eropa, Amerika Selatan, Amerika Utara, Afrika Selatan, Asia Tenggara, India lan akeh negara lan wilayah liyane ing saindenging jagad. Kita uga nyedhiyakake instruksi rinci lan konten latihan.

Mesin Tes Kebocoran sing dikontrol karo mikrokomputer komputer, kanthi fungsi pindai barcode, lan fungsi remot kontrol. Iki digunakake kanthi akeh ing tes ketegangan udara online, tes penyegelan radiator, kondensor, adhem, tembaga, radiator mobil, radiator aluminium: radiator aluminium die-cast, radiator komposit baja-aluminium, radiator kabeh-aluminium, lan liya-liyane. Bisa digunakake kanggo tes sesak udara lan tes panyegelan ing laboratorium. Pengalaman kita ing peralatan lini produksi otomatis lan proses otomatisasi nambah fungsi detektor bocor radiator otomatis, saengga nyedhiyakake layanan lengkap kanggo industri. Tes bocor minangka area rekayasa khusus, sing sok diarani tes tekanan utawa tes vakum. Teknisi kita duwe akeh ilmu lan keahlian, lan bisa nulungi para pelanggan kanggo nemtokake tarif bocor utawa watesan bocor sing bisa ditampa, lan ngrancang lan nyedhiyakake mesin uji kebocoran radiator kanthi otomatis supaya bisa nyoba pirang-pirang barang sing bocor.

Karakteristik lan kaluwihan Mesin Uji Kebocoran utamane kaya ing ngisor iki:
Mesin tes bocor bisa tes bocor sacara kuantitatif, lan ngliwati standar ISO9000, Mesin Tes Kebocoran bisa dibersihake kanthi cepet lan diuji garing, gampang dilebokake ing jalur produksi otomatis utawa manual, wates pass / gagal otomatis, pass pass / gagal otomatis. ngatasi gangguan eksternal lan nyadari deteksi bocor tekanan diferensial langsung. Asil tes intuisi lan hemat biaya. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo akeh tes sesak udara.
Mesin uji kebocoran digunakake kanthi akeh kanggo tes radiator udara online, kondensor, adhem, tembaga, radiator mobil, radiator aluminium: radiator aluminium mati, radiator komposit baja-aluminium, radiator kabeh-aluminium, lsp. Tes segel, uga bisa digunakake kanggo tes sesak udara lan tes segel ing laboratorium.
View as  
 
  • Mesin Tes Bocor Otomatis, nggunakake kontrol mikrokomputer komputer, dilengkapi fungsi scanning barcode, lan fungsi remot kontrol. Digunakake kanthi akeh ing radiator, kondensor, adhem, tembaga, radiator mobil, radiator aluminium: radiator aluminium die-cast, radiator komposit baja-aluminium, radiator kabeh-aluminium lan produk liyane pengujian ketat udara ing-line, tes segel, bisa uga digunakake ing laboratorium kanggo tes sesak udara lan tes segel.

  • Mesin uji bocor kondensor nggunakake chip mikrokomputer asing paling anyar, sensor presisi tinggi lan katup solenoid bocor nol kanggo njamin akurasi asil tes lan daya tahan instrumen. Mikrokomputer kanthi otomatis ngontrol proses deteksi lan nglumpukake data, lan nggunakake algoritma paling anyar lan piranti lunak khusus kanggo nganalisa lan ngolah data, sing menehi kompensasi paling gedhe efek suhu (kalebu suhu sekitar) sajrone proses deteksi. Ngatasi gangguan eksternal lan nyadari deteksi bocor tekanan langsung. Asil deteksi intuisi lan duwe rasio kinerja biaya sing dhuwur. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo deteksi ketegangan udara.

  • Ana akeh merek mesin uji kebocoran udara ing pasar, dadi kepiye kita milih mesin uji kebocoran udhara? Mesin uji bocor udhara sing apik? Kasunyatane, kanggo akeh pelanggan, masalah iki jelas banget nalika milih mesin uji kebocoran udara. Ing ngisor iki minangka ringkesan rangkuman pengetahuan kinerja panguji bocor.

 1 
Tuku {kata kunci} saka pabrik sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk nyedhiyakake layanan sing apik kayata Garansi Setahun. Yen sampeyan pengin entuk produk diskon, sampeyan bisa njaluk saka kita. Produk kami ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga menehi penawaran. Kita uga duwe produk berkualitas tinggi sing disesuaikan. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.