Mesin Uji Bocor Udara
  • Air ProMesin Uji Bocor Udara

Mesin Uji Bocor Udara

Ana akeh merek mesin uji kebocoran udara ing pasar, dadi kepiye kita milih mesin uji kebocoran udhara? Mesin uji bocor udhara sing apik? Kasunyatane, kanggo akeh pelanggan, masalah iki jelas banget nalika milih mesin uji kebocoran udara. Ing ngisor iki minangka ringkesan rangkuman pengetahuan kinerja panguji bocor.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Sing pertama yaiku sensitivitas: bagean penting saka mesin uji kebocoran udara. Mesin uji bocor udara kudu duwe sensitivitas efisiensi tinggi kanggo ndeteksi bocor cilik lan nduweni syarat sing cocog kanggo sistem kasebut. Mesin tes bocor udara kudu ndeteksi bocor cilik lan metode deteksi cepet.
Sing nomer loro yaiku reliabilitas: nalika milih mesin uji kebocoran udara, pangguna kudu dipercaya. Sing nomer loro yaiku mesin tes bocor udara kudu bener kanggo weker sing nyata, amarga iki bakal mengaruhi panggunaan lan operasi saben dinane.
Katelu, akurasi: Mesin tes bocor udara dibutuhake kanggo ngetung lokasi lan jumlah bocor kanthi akurat, lan kudu efektif lan bebas kesalahan.
Pungkasane, sensitif banget ing wektu: sanajan ana kegagalan, mesin tes bocor udara isih bisa digunakake. Contone, nalika sensor detektor bocor kenceng hawa gagal, sistem kudu langsung ndeteksi kegagalan lan terus digunakake.


2. Aplikasi praktis

Penguji bocor Helium luwih penting kanggo nambah efisiensi produksi lan nyepetake wektu tes. Kanggo kita, kanggo njamin efisiensi produksi sing apik, nyatane, yen kita nemokake bocor gedhe, sejatine masalah sing luwih serius. Kanggo nanggepi masalah kasebut, efek deteksi kebocoran detektor bocor helium luwih penting.
Nggunakake mesin uji bocor udara helium, mung butuh sawetara menit kanggo mulihake helium menyang level sing cukup supaya tes bisa diwiwiti maneh. Ing babagan iki, kita sejatine bisa nemokake manawa kanggo nyuda pengaruh bocor gedhe, tekanan tes lengkap digawe ing sawijining tahap, lan konsentrasi sing cukup lengkap uga wis digawe. Gunakake teknologi atenuasi udara kanggo ndeteksi spektrometri massa helium.
Nalika nggunakake mesin uji kebocoran udara helium kanggo tes kacepetan dhuwur, penting banget kanggo menehi perhatian kanggo nyuda wektu tes. Nanging, yen sampeyan pengin nindakake operasi iki, sampeyan bisa uga kudu sawetara pangolahan, kayata nyuda volume tes, yaiku ngisi kesenjangan lan njamin volume pipa paling cilik. Kajaba iku, kita kudu nggatekake siraman nitrogen. , Nanging ing kene, peranane luwih gedhe kanggo proses produk kanthi otomatis kanthi otomatis lan sambungan otomatis.
Mesin tes kebocoran hawa Helium kudu nggatekake deteksi alat lan pipa. Ing cetakan lan pipa, kita digunakake kanggo nggawe kumparan tes lan bagean pasokan helium sing luwih penting. Priksa manawa tes ambang segel sing luwih dhuwur ditindakake kanggo bocor tartamtu. Iki tegese segel rekayasa, utamane segel kompleks, penting banget kanggo mesin tes bocor udara helium.


3. FAQ:

P: Apa bisa nggunakake LOGO lan desain?
A: Ya, kita nawakake layanan ODM lan OEM.
P: Apa babar pisan barang?
A: Biasane, kita nawakake garansi setaun sawise dikirim kajaba karusakan gawean
P: Apa lead time kanggo produksi massal?
A: Biasane butuh 15-20 dina kanggo cetakan anyar,;
sawise konfirmasi, 25-30 dina kanggo produksi massal. Iki adhedhasar pesanan lan sarat sampeyan




Panas Tags: Mesin Uji Bocor Udara, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.