Mesin Tes Bocor Otomatis
  • Air ProMesin Tes Bocor Otomatis

Mesin Tes Bocor Otomatis

Mesin Tes Bocor Otomatis, nggunakake kontrol mikrokomputer komputer, dilengkapi fungsi scanning barcode, lan fungsi remot kontrol. Digunakake kanthi akeh ing radiator, kondensor, adhem, tembaga, radiator mobil, radiator aluminium: radiator aluminium die-cast, radiator komposit baja-aluminium, radiator kabeh-aluminium lan produk liyane pengujian ketat udara ing-line, tes segel, bisa uga digunakake ing laboratorium kanggo tes sesak udara lan tes segel.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Pengalaman kita ing peralatan lini produksi otomatis lan proses otomatisasi ningkatake kapabilitas Mesin Uji Bocor Otomatis, saéngga nyedhiyakake layanan lengkap kanggo industri. Tes bocor minangka area rekayasa khusus, sing sok diarani tes tekanan utawa tes vakum. Teknisi kita duwe akeh ilmu lan keahlian, lan bisa nulungi para pelanggan kanggo nemtokake tarif bocor utawa watesan bocor sing bisa ditampa, lan ngrancang lan nyedhiyakake Mesin Uji Bocor Otomatis supaya bisa dipercaya babagan pirang-pirang barang sing bocor.


2. Fitur Produk lan Aplikasi

Fitur Mesin Uji Bocor Otomatis
-Tes kebocoran Kuantitatif
-Kalibrasi miturut ISO9000 lsp.
-Coba cepet lan garing test
-Gampang nggabungake menyang jalur produksi otomatis utawa manual
-Batasan pass / gagal otomatis
Pass otomatis / gagal menehi tandha


3. FAQ:

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Ya, kita minangka pabrik sing duwe sejarah luwih saka 12 taun ing industri iki.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Biasane, kita nampa setoran 30%, 70% sadurunge dikirim. Yen sampeyan wis menehi saran, aja ragu-ragu takon.
P: Kepiye ngirim?
A: Pengangkutan laut, Pengangkutan udara, ekspres;




Panas Tags: Mesin Uji Bocor Otomatis, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.