Aluminium Intercooler

Perusahaan Bagian Nanjing Majestic Auto diwiwiti ing taun 2007 lan minangka salah sawijining pabrikan aluminium interkooler China paling gedhe. Kita njaga model bisnis sing ramping, fokus ing produksi intercooler aluminium sing hemat biaya. Kita bisa nyukupi kabutuhane meh kabeh wong, sampeyan pengin nggawe intercooler truk utawa intercooler kanggo mobil balap, kita bakal menehi layanan. Kita duwe luwih saka 80 karyawan, sing kalebu teknologi lan departemen R&D 10%. Yen sampeyan duwe gambar utawa informasi ukuran rinci, kita bisa ngasilake intercooler aluminium sing disesuaikan kanggo sampeyan. Menehi telpon utawa email, lan ayo mbantu sampeyan entuk target mobil. Ngarep-arep kanggo pitakon.

Intercooler pancen aksesoris turbocharging. Fungsi intercooler turbocharger yaiku nyuda suhu udhara suhu dhuwur sawise supercharging, saéngga nyuda beban panas mesin, nambah asupan udara, lan banjur nambah tenaga mesin. Kanggo mesin turbocharged, intercooler minangka bagean penting saka sistem turbocharged. Apa mesin turbocharged utawa mesin turbocharged, nginstal intercooler turbocharger ing antarane turbocharger lan macem-macem asupan. Kanthi pangembangan industri otomotif, luwih akeh pelanggan milih intercooler aluminium sing luwih entheng, utamane kanggo mobil balap, lan liyane lan liyane nggunakake aluminium intercooler.

Perusahaan Nanjing Majestic duwe pengalaman luwih saka 12 taun ing manufaktur intercooler aluminium, adhem minyak, radiator lan sawetara aksesoris lsp. Kita seneng amarga wis kerja bareng karo akeh perusahaan saka saindenging jagad. Menapa malih, pabrik kami disertifikasi dening ISO / TS16949. Temtunipun kita saged nawakake produk kualitas lan harga kompetitif. Kita ing posisi sing apik ora mung kanggo nyuplai perakitan berkualitas tinggi, nanging uga layanan penjualan sing apik banget. Insinyur sing wis terlatih bakal menehi dhukungan teknis. Yen ana kabutuhan, welcome kanggo ngirim email utawa nelpon minangka. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan.
View as  
 
  • Inti intercooler sirip piring minangka bagean saka penukar panas sing digawe adhem banyu. Bisa digunakake minangka banyu-cooled oil-cooled/air-cooled. Digunakake ing pirang-pirang industri, iki minangka komponen kunci penukar panas. Dhuwur sirip udhara banyu adhem lan bisa diatur pitch (dhuwur sirip 3-11mm, pitch sirip 8-20FPI)

  • Kita minangka produsen profesional sing spesialisasine ing riset, pangembangan, produksi lan penjualan radiator otomotif global, intercooler aluminium pendingin mesin, kondensor otomotif lan komponen otomotif liyane. Lan kita minangka salah sawijining produsen paling gedhe ing China.

  • Ing China, kita meksa nyedhiyakake layanan profesional, dhukungan teknis, radiator otomatis, lan intercooler turbo, produk adhem minyak, ngarep-arep bisa nggarap sampeyan.

  • Udara muatan sing ora digawe adhem mlebu ing ruangan pembakaran, sing bakal mengaruhi efisiensi pengisian mesin. Iki uga bakal nyebabake suhu pembakaran mesin dadi dhuwur banget lan nyebabake ketukan lan kegagalan liyane. Mula, intercooler iku penting banget. Intercooler umume ana ing sangisore ngarep mobil. Uga dikenal minangka intercooler mount depan universal.

  • Nanjing Majestic Company minangka pabrikan profesional. Komitmen kanggo pabrik lan panelitian komponen lan aksesoris mobil, kayata radiator, adhem minyak, intercooler tabung lan sirip lan aluminium bar lan intercooler piring suwene wis pirang-pirang taun, nduweni kualitas produk lan sistem manajemen sing ketat. Kanggo nyedhiyakake solusi produk anyar sing digawe khusus lan nggawe cetakan.

  • Intercooler umume ditemokake ing kendaraan sing duwe turbocharger. Amarga intercooler kasebut sejatine minangka aksesoris turbocharged, lan peranane kanggo ningkatake efisiensi ventilasi mesin turbocharged. Plate Fin Aluminium Intercooler asline minangka aksesoris turbocharged.

Tuku {kata kunci} saka pabrik sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk nyedhiyakake layanan sing apik kayata Garansi Setahun. Yen sampeyan pengin entuk produk diskon, sampeyan bisa njaluk saka kita. Produk kami ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga menehi penawaran. Kita uga duwe produk berkualitas tinggi sing disesuaikan. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.