Inti intercooler sirip piring
  • Air ProInti intercooler sirip piring

Inti intercooler sirip piring

Inti intercooler sirip piring minangka bagean saka penukar panas sing digawe adhem banyu. Bisa digunakake minangka banyu-cooled oil-cooled/air-cooled. Digunakake ing pirang-pirang industri, iki minangka komponen kunci penukar panas. Dhuwur sirip udhara banyu adhem lan bisa diatur pitch (dhuwur sirip 3-11mm, pitch sirip 8-20FPI)

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Inti Aluminium Intercooler

Nanjing Majestic Auto Parts Company iki diadegaké ing Maret 2016, lan wis fokus ing R&D lan ekspor exchanger panas, coolers lenga, radiator, exchanger panas sirip aluminium, intine aluminium biasa lan piring sirip intercooler inti produk related. Penukar panas kita nutupi mesin konstruksi utawa mesin diesel, generator diesel, mobil, motor, kompresor udara, tenaga angin, kapal, peralatan hidrolik, truk, bus listrik, lapangan minyak, lan sapiturute. desain lan merek sampeyan. Spare parts aftermarket uga bisa disesuaikan. Kita nyedhiyakake desain lan solusi teknis, bakal nyedhiyakake cooler minyak miturut model sampeyan lan konfirmasi. Lan nyedhiyakake aksesoris sing gegandhengan karo produk kapan wae;


Fitur inti intercooler sirip piring:

1. Kombinasi Gandheng Inti - Air lan Oil Cores
2. Brazing inti aluminium / rod lan piring
3. Gedhe kanggo konversi lapangan
4. desain kompak
5. bobot entheng
6. Kompak, kinerja dhuwur kabeh komponen inti aluminium
7 Bisa dipasang nganggo kipas lan tutup kipas



Aplikasi inti intercooler sirip piring:

- Pilihan desain sing fleksibel banget
-Geometri sirip internal sing ditingkatake kanggo pendinginan sing unggul
-Maneka warna sirip termal kanggo ngimbangi tekanan internal
- Sirip louver efisiensi dhuwur, boros panas banget
- Macem-macem sirip non-louver anti-lebu
Remet tank dirancang kanggo tahan tekanan dhuwur nangani cairan viskositas kurang
- Tangki bahan bakar sing dilas kanggo umur dawa tanpa bocor - Integrasi
katup pengaman bypass



FAQ:

Q. Ora bisa nemokake jinis sing dikarepake?
A. Hubungi kita dening insinyur kita kanggo ngrancang solusi kanggo syarat sampeyan.
Q. cara Express lan wektu rawuh?
A. Perusahaan ekspres luwih disenengi, utawa miturut cara pengiriman sing ditemtokake dening pelanggan.
Q. Apa ana masalah kualitas sawise nampa barang?
A. Sadurunge ninggalake pabrik, kita nguji kualitas lan kinerja saben produk kanggo mesthekake yen ora bakal ana masalah karo kualitas barang sing ditampa.
P. Ora seneng karo kemasan sing wis ana, pengiriman ekspres?
A. Kemasan utawa pangiriman sing disesuaikan miturut syarat pelanggan.




Panas Tags: Inti intercooler sirip piring, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.