Turbo Intercooler
  • Air ProTurbo Intercooler

Turbo Intercooler

Ing China, kita meksa nyedhiyakake layanan profesional, dhukungan teknis, radiator otomatis, lan intercooler turbo, produk adhem minyak, ngarep-arep bisa nggarap sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Intercooler pancen aksesoris turbocharged. Fungsi intercooler turbo yaiku nyuda suhu udhara suhu dhuwur sawise didorong, saéngga bisa nyuda beban termal mesin, nambah volume udara asupan, lan banjur nambah tenaga mesin. Kanggo mesin supercharged, intercooler turbo minangka komponen penting ing sistem supercharging. Apa mesin supercharged utawa mesin turbocharged, intercooler turbo kudu dipasang ing antarane supercharger lan manifold


2. Fitur Produk lan Nglayani

Intercooler turbo kita duwe kapasitas pendinginan sing apik, sink panas sing unik kanggo nggedhekake transfer panas lan tekanan mudhun paling endhek. Desain inti fin efisiensi tinggi sing dirancang khusus kanggo instalasi ngarep. Dibandhingake karo desain sing ora ana interleaved, aplikasi ing sink panas interleaved uga nyedhiyakake disipasi panas luwih akeh.
Lan intercooler turbo kita digawe saka aluminium berkualitas tinggi sing awet lan kenthel, kalor tank loro kasebut dipoles, lan welding busur argon berkualitas tinggi digunakake. Lan saben intercooler turbo diuji tekanan lan dijamin sadurunge dikirim, nyedhiyakake ukuran lan layanan logo sing disesuaikan kanggo intercooler turbo.


3. Paket & Pangiriman

Babagan wektu produksi, umume, udakara udakara 25-35 dina. Iki adhedhasar sarat kanggo intercooler turbo sing sampeyan butuhake.
Lan kabeh intercooler turbo bakal diuji sadurunge dikirim. Paket kasebut yaiku kemasan ekspor nganggo kothak banjur bakal dibungkus nganggo kothak kayu.


4. FAQ:

Q1. Apa istilah pengepakan sampeyan?
A: Umume, Jagrow nggawa barang ing kothak putih lan karton sing netral. Yen sampeyan duwe hak paten sing sah, kita bisa ngemas barang ing kothak merek sawise entuk surat otorisasi.
P2. Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T 30% minangka setoran, lan 70% sadurunge dikirim. Bakal nuduhake foto produk lan paket sampeyan
sadurunge sampeyan mbayar saldo.
P3. Apa syarat pengiriman sampeyan?
A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.




Panas Tags: Turbo Intercooler, Customized, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Quotation, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.