Tube Aluminium lan Fin Fin
  • Air ProTube Aluminium lan Fin Fin

Tube Aluminium lan Fin Fin

Intercooler aluminium tabung lan sirip nyedhiyakake kapasitas pendinginan sing cocog kanggo kendaraan super tur lan turbo. Intercooler digawe saka 3003 aluminium kualitas pesawat, sing awet banget. Ngurangi suhu udara asupan kanthi efektif lan nambah tenaga output mesin kanthi efektif.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Intercooler aluminium tabung lan sirip digawe saka 3003 aluminium lan dipasang kanthi tliti kanggo nyedhiyakake kinerja sing luwih dhuwur.
Strukture kompak: piring tabung lan intercooler aluminium fin disusun kanthi raket. Yen dibandhingake karo jinis liyane, tabung lan aluminium intercooler nggunakake papan sing luwih sithik lan kurang saka papan.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Katrangan barang Tube Aluminium lan Fin Fin
Materi Kabeh Aluminium
Jinis Inti Tabung-sirip
Paket batin Kantong gelembung lan perlindungan busa kandel
Paket njaba Paket netral ing palet
pangiriman 25-35 dina sawise nampa pembayaran
Ketentuan Pembayaran Simpenan TT 30%, 70% sadurunge dikirim
Garansi 12 Wulan
MOQ 50 Pcs


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Fitur
- tabung lan aluminium intercooler fin digawe saka 100% aluminium.
-kanggo kekuatan dhuwur lan efisiensi pendinginan sing dhuwur.
-Tangki tabung lan aluminium intercooler fin digawe saka aluminium bermutu kanggo nambah kekuatan lan daya tahan.
-Tes kebocoran inti lan tes kebocoran, pass kaping pindho
-Bisa logo khusus ing inti lan wadhah
Lamaran
Tabung lan aluminium intercooler bisa digunakake ing macem-macem jinis mobil, kayata kendaraan komersial, truk, kendaraan teknik, mobil balap.


4. Perusahaan kita

Perusahaan kami minangka pabrikan profesional sing spesialisasine ing produksi macem-macem penukar panas aluminium. Ourtube lan aluminium intercooler finis duwe ciri efisiensi pemanasan dhuwur, ukuran cilik, bobot entheng lan penerapan sing kuat. Produk kami akeh digunakake ing mesin konstruksi, kompresor udara, pamisahan kendaraan, pamisahan mesin konstruksi, radiator minyak transmisi hidrolik, tenaga angin, pamisahan lokomotif listrik lan pamisahan kapal lan akeh lapangan liyane.
Efisiensi tinggi lan aliran dhuwur minangka ciri sing wis digunakake kanggo entuk. Alur pungkasan sing polesan nggawe refleksi lan tampilan panas sing paling apik.
Kita duwe intercooler ing ngisor iki. Kita uga nampani sampeyan ngrancang produk sampeyan dhewe. Yen sampeyan duwe pitakon liyane, wenehana dihubungi.


5. FAQ:

P: Kepiye rega produk?
A: Regane bisa dirundingake. Bisa diganti miturut jumlah utawa kemasan sampeyan. Nalika Enquiry, wenehake jumlah sing dikarepake.
P: Kepiye cara bisa tuku produk sing dibutuhake kanthi akurat?
A: Kita butuh nomer produk sing akurat, yen ora bisa menehi nomer produk, sampeyan bisa ngirim gambar produk, utawa critakake model truk, papan jeneng mesin, lsp. Kita bakal kanthi akurat nemtokake produk sing dibutuhake .
P: Kepiye kutipan lan suwene validitas pethikan kasebut?
A: Biasane kita bakal nggawe kuotasi liwat email sajrone 24 jam sawise nampa priksaan. Regane sah 30 dina.




Panas Tags: Intercooler Aluminium Tube lan Fin, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Penawaran, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.