Inti Aluminium Intercooler
  • Air ProInti Aluminium Intercooler

Inti Aluminium Intercooler

Intercooler sing sampurna digawe saka inti lan tank aluminium. Inti intercooler nemtokake kinerja kabeh intercooler. Perusahaan kita minangka salah sawijining produsen paling gedhe ing China. Kajaba iku, sampeyan bisa Nyuwun intercooler khusus utawa inti intercooler aluminium kanggo sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Ana rong jinis desain inti aluminium intercooler utama: jinis tabung-fin lan jinis strip. Inti tabung asring digunakake ing intercooler biasa, nanging ora umum ing intercooler sawise-sales kinerja tinggi. Iki amarga jinis intercooler iki bisa gampang nyerep panas ing kompartemen mesin sing panas, utawa nalika narik bola-bali nyebabake intercooler dadi panas banget. Penyerapan panas iki bisa nyebabake tenaga mudhun.
Intercooler lempeng lempeng Inti Bar bisa digunakake kanthi luwih apik ing kahanan suhu sing dhuwur tanpa efisiensi, lan bisa ditrapake nalika transfer panas. Desain inti inti batang bisa nggawe transfer panas sing luwih apik lan luwih cocog kanggo ngatasi aplikasi tekanan tinggi tinimbang inti tabung. Kemampuan inti lempengan rod kanggo tahan tekanan dhuwur gumantung saka kekandelan piring brazing, heat sink, plate sisih lan plate ndhuwur. Keuntungan liyane saka desain papan lurus yaiku duwe kemampuan kanggo nahan penyalahgunaan potensial sing dipasang ing ngarep kendaraan. Kerugian intercooler lempeng lempeng yaiku nambah bobot (dibandhingake karo jinis tabung-fin) lan biaya sing luwih dhuwur.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Inti intercooler aluminium digunakake ing intercooler desain sing beda. Yen sampeyan duwe desig dhewe, kita bisa ngasilake inti aluminium intercooler miturut gambar utawa sarat sampeyan.


4. FAQ:

P: Apa sampeyan bisa ngombe adhem minyak / penukar panas?
A: Kita bisa ngasilake penukar panas fin-fin / cooler minyak / intercooler miturut gambar utawa conto sampeyan.
T: Apa sampeyan bisa menehi logo babagan produk?
A: Ya, wenehake desain logo sing wis rampung, kita bakal nggawe stiker.
P: Apa kita bisa tuku 1 pc saben barang supaya ora katut?
A: Nggih. kita ngerti tes kualitas penting lan kita seneng ngirim 1pc kanggo tes kualitas.




Panas Tags: Inti Intercooler Aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Quotation, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.