Universal Front Mount Intercooler
  • Air ProUniversal Front Mount Intercooler

Universal Front Mount Intercooler

Udara muatan sing ora digawe adhem mlebu ing ruangan pembakaran, sing bakal mengaruhi efisiensi pengisian mesin. Iki uga bakal nyebabake suhu pembakaran mesin dadi dhuwur banget lan nyebabake ketukan lan kegagalan liyane. Mula, intercooler iku penting banget. Intercooler umume ana ing sangisore ngarep mobil. Uga dikenal minangka intercooler mount depan universal.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Intercooler mount depan universal yaiku kanggo nyuda suhu udara asupan mesin. Suhu gas knalpot sing dibuwang dening mesin dhuwur banget, lan transfer panas liwat supercharger bakal nambah suhu udhara asupan. Kajaba iku, kapadhetan udhara bakal nambah sajrone proses kompresi, sing mesthi nyebabake kenaikan suhu udara, sing bakal mengaruhi efisiensi pengisian daya mesin. Kanggo ngrampungake efek sing ala amarga kenaikan suhu udhara sing ditekan, mula prelu nginstal intercooler ing ngarep universal kanggo nyuda suhu udara asupan.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng barang Intercooler mount depan universal
Merek Disesuaikan
Ukuran inti Disesuaikan
Materi kabeh aluminium
Wektu pangiriman Biasane 35 dina
Cara pengiriman Liwat udhara (TNT, FEDEX, DHL, UPS, lsp) / Sepur / segara
Ekspor port segara Shanghai utawa Ningbo
Jangka wektu pambayaran 30% pembayaran deposit sadurunge, saldo sadurunge dikirim
Cara pambayaran T / T
Garansi 12 wulan


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Minangka produsen produk pendingin sing berpengalaman lan profesional, kita ora mung ngasilake macem-macem intercooler pemasangan standar universal / konvensional, pendingin minyak digawe adhem banyu lan adhem minyak OEM, nanging uga olèh macem-macem pesenan sing disesuaikan. Produk sing disesuaikan kalebu kabeh industri. Kayata industri hidrolik, peralatan konstruksi, mesin bahan bangunan, mesin port, konstruksi dalan lan sistem pendingin batere. Kita nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing larang regane!


4. Pangiriman, Pengiriman Lan Pengepakan

Babagan paket intercooler pemasangan ngarep universal, kita kudu milih kothak kayu
1. kothak pengepakan neural
2. kothak kemasan asli
3.Kustomisasi miturut kebutuhan pelanggan

Babagan wektu pengiriman, adhedhasar cara pamindhahan sing dipilih para pelanggan, biasane, wektu pengiriman kanggo dikirim liwat udakara udakara 30 dina kerja; yen dikirim liwat udara, wektu pengiriman udakara 5-10 dina kerja. Sawise ngirim produk, kita bakal ngirim nomer pelacakan lan informasi pengiriman.


5. FAQ:

P: Kepiye pabrik sampeyan nindakake kontrol kualitas?
A: Kualitas minangka prioritas utama. Wiwit wiwitan nganti pungkasan produksi, kita mesthi ngutamakake kontrol kualitas. Sawise saben produk dikemas, kabeh bakal dipasang kanthi lengkap lan dites kanthi tliti.
P: Apa bisa dadi distributor sampeyan?
A: Ya, kita golek distributor lan agen ing saindenging jagad.
P: Apa sampeyan menehi conto kanggo mriksa kualitas?
A: Ya, yen duwe stok, sampeyan mung kudu mbayar biaya pengiriman.




Panas Tags: Intercooler Mount Depan Universal, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.