Aluminium Bar lan Plate Intercooler
  • Air ProAluminium Bar lan Plate Intercooler

Aluminium Bar lan Plate Intercooler

Nanjing Majestic Company minangka pabrikan profesional. Komitmen kanggo pabrik lan panelitian komponen lan aksesoris mobil, kayata radiator, adhem minyak, intercooler tabung lan sirip lan aluminium bar lan intercooler piring suwene wis pirang-pirang taun, nduweni kualitas produk lan sistem manajemen sing ketat. Kanggo nyedhiyakake solusi produk anyar sing digawe khusus lan nggawe cetakan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Aluminium bar lan plate intercooler minangka piranti pendingin udara asupan sing umume digunakake ing mesin turbocharged lan supercharged. Nalika udhara dikompres karo turbocharger, dadi panas banget, cepet banget. Nalika suhu mundhak, kandungan oksigen (kerapatan) saya mudhun. Mula, kanthi adhem udhara, bar aluminium lan intercooler piring ngidini hawa sing padhet lan oksigen bisa mlebu ing mesin, saengga bisa ngobong bahan bakar liyane, saengga bisa nambah pembakaran lan menehi tenaga luwih akeh. Amarga nyedhiyakake suhu udara asupan sing luwih konsisten kanggo mesin, iki uga bisa nambah reliabilitas, saengga rasio bahan bakar udara mesin dijaga ing level sing aman lan stabil.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

NO. ITEM Aluminium Bar lan Plate Intercooler
1 Materi Paduan aluminium
2 Watesan Dimensi njaba Disesuaikan
3 Teknik Produksi Braket vakum lan las busur
4 Kapasitas termal Disesuaikan
5 Tingkat aliran gas Disesuaikan
6 Suhu mlebu Disesuaikan
7 Suhu outlet Disesuaikan


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Fitur
-Cool aluminium lan plate intercooler duwe struktur sing cukup, ukuran standar, gampang dipasang.
-Kita bisa disesuaikan miturut kebutuhan kerja sampeyan.
-Timbangan ringan lan tahan korosi.


4. FAQ:

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Ya, kita minangka pabrik sing duwe sejarah luwih saka 12 taun ing industri iki.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Biasane, kita nampa setoran 30%, 70% sadurunge dikirim. Yen sampeyan wis menehi saran, aja ragu-ragu takon.
P: Suwene suwene kanggo conto lan produksi massal?
A: Biasane butuh 15-20 dina kanggo cetakan anyar,; sawise konfirmasi, 25-30 dina kanggo produksi massal. Iki adhedhasar pesanan lan sarat sampeyan




Panas Tags: Aluminium Bar and Plate Intercooler, Customized, China, Discount, Quality, Suppliers, Free Sample, Produsen, Quotation, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.