Plate Fin Aluminium Intercooler
  • Air ProPlate Fin Aluminium Intercooler

Plate Fin Aluminium Intercooler

Intercooler umume ditemokake ing kendaraan sing duwe turbocharger. Amarga intercooler kasebut sejatine minangka aksesoris turbocharged, lan peranane kanggo ningkatake efisiensi ventilasi mesin turbocharged. Plate Fin Aluminium Intercooler asline minangka aksesoris turbocharged.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Fungsi Plate Fin Aluminium Intercooler yaiku nyuda suhu udhara suhu dhuwur sing ditekanan, nyuda beban termal mesin, nambah volume udara asupan, lan nambah tenaga mesin. Kanggo mesin supercharged, intercooler aluminium fin plate minangka komponen penting ing sistem booster. Apa mesin sing diisi daya super utawa mesin turbocharged, intercooler kudu dipasang ing antarane supercharger lan manifold.


2.Keuntungan produk

1. Plate Fin Aluminium Intercooler duwe koefisien transfer panas sing luwih dhuwur: bahan saka piring digawe saka konduktivitas termal sing luwih dhuwur.
2. Amarga piring transfer panas disusun kanthi raket, jarak piring cilik, lan permukaan kasebut nggawe lempengan logam bergelombang, sing nambah area transfer panas sing efektif. Mula, area transfer panas saben volume volume akeh, lan volume luwih cilik tinimbang kasus penukar panas sing padha. Area transfer awak lan tabung.
3. Plate Fin Aluminium Intercooler nduweni efisiensi dhuwur, struktur sederhana, kurang panas, koefisien transfer panas cilik, ruang lantai cilik, perakitan fleksibel, operasi sederhana, pangopènan sing gampang, instalasi lan pembongkaran sing trep, lan umure dawa.


3. Parameter Produk (Spesifikasi)

NO. ITEM KETENTUAN ISI
1 Materi Paduan aluminium
2 Watesan Dimensi njaba Disesuaikan
3 Teknik Produksi Braket vakum lan las busur
4 Kapasitas termal Disesuaikan
5 Tingkat aliran gas Disesuaikan
6 Suhu mlebu Disesuaikan
7 Suhu outlet Disesuaikan
8 Suhu mlebu / hawa adhem kanthi adhem Disesuaikan
9 Tingkat aliran udara adhem Disesuaikan


4. FAQ:

P: Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?
A: Ya, kita duwe tes 100% sadurunge dikirim.
T: Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?
A: Ya, kita bisa ngasilake conto utawa gambar teknis sampeyan. Kita bisa nggawe cetakan lan perlengkapan
P: Apa istilah pengepakan sampeyan?
A: Umume, kita nggawa barang ing kothak kayu.




Panas Tags: Plate Fin Aluminium Intercooler, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Quotation, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.