Pendingin Minyak Universal

Nanjing Majestic Company dununge ing Jiangsu, China. Perusahaan kami minangka salah sawijining pabrikan adhem minyak universal China. Kita duwe pengalaman luwih saka rolas taun ing pabrik pendingin minyak universal. Kita bisa ngasilake adhem minyak universal sing disesuaikan, lan uga duwe adhem minyak saham sing bisa dipilih. Kita bisa nggawe paling adhem minyak, kayata truk, kendaraan konstruksi, kendaraan nyopir saben dina lan mobil balap. Kajaba iku, pabrik kita disertifikasi dening ISO / TS16949 . Tim sales sing wis terlatih bisa nyedhiyani sampeyan kanthi macem-macem konsultasi lan syarat babagan upgrade produk lan kinerja kapan wae. Sampeyan bisa ngubungi kita liwat telpon utawa email, nampani pitakon lan saran sampeyan.

Pendingin minyak universal minangka suplemen penting kanggo mesin kinerja tinggi. Minyak mesin gampang digawe panas banget, nggawe lancip, lan proteksi bagean-bagean penting mesin ora cukup, sing nyebabake mesin durung suwe. Iki cocog banget kanggo mesin PD, sing kondhang nganggo camshaft sing gedhe banget. Pendingin minyak universal minangka kit universal sing bisa dipasang ing papane. Sampeyan kudu dipasang ing endi aliran udara gampang dilewati, kayata radiator utawa lampu kabut ing ngarep mobil. Kurung universal bisa dipotong utawa ditekuk supaya pas karo posisi sing pas.

Kita bisa ngatur adhem minyak universal miturut sarat lan gambar. Perusahaan kita duwe departemen riset lan pangembangan lan wis entuk akeh sertifikat paten. Produk kita diekspor menyang Rusia, Eropa, Amerika Selatan, Amerika Utara, Afrika Selatan, Asia Tenggara, India lan akeh negara lan wilayah liyane ing saindenging jagad. Kita wis mesthi nganut filosofi bisnis "kualitas dhisik, dhisik pelanggan, lan kerja sama win-win". Nalika mbukak pasar, kita terus menehi perhatian luwih kanggo nambah level profesional lan daya saing komprehensif klompok. Upaya nggawa layanan sing paling profesional. Ngarep-arep supaya bisa kerja bareng sampeyan.
View as  
 
  • Kita Nanjing Majestic Auto Parts Co., Ltd, diadegake ing taun 2016, fokus ing R&D lan ekspor penukar panas, pendingin minyak, radiator, sirip aluminium penukar panas, inti aluminium, pendingin minyak sabuk tabung aluminium lan produk sing gegandhengan. Penukar panas kita nutupi mesin konstruksi, mesin diesel, generator diesel, mobil, motor, kompresor udara, tenaga angin, kapal, peralatan hidrolik, truk, bus listrik, lapangan minyak lan akeh aspek liyane.

  • Kita nyedhiyakake macem-macem jinis cooler lenga motor, lan bisa nggawe cooler lenga motor khusus miturut syarat pelanggan. Iki digawe saka aluminium berkualitas tinggi kanthi awet lan kandel kanthi resistensi karat sing apik lan boros panas. Kita bisa ndhukung pesenan batch cilik. Sugeng rawuh kanggo takon.

  • Perusahaan Nanjing Majestic fokus ing manufaktur perakitan radiator aluminium, perakitan antar pendingin lan perakitan pendingin minyak aluminium sajrone 12 taun. We are salah siji saka prodhusèn paling gedhé ing China.Moreover, kita pabrik wis certified dening ISO / TS16949 .Temtunipun kita bisa kanggo kurban kualitas produk lan prices competitive.Yen sampeyan duwe pitakonan, please aran gratis kanggo supaya kula ngerti lan looking nerusake kanggo nggarap sampeyan.

  • Cooler lenga ateges piranti utawa mesin sing digunakake kanggo kelangan lenga. Mbantu supaya mesin tetep adhem kanthi njaga pasokan lenga ing suhu sing konsisten. Nanjing Majestic Company minangka salah sawijining pabrikan paling gedhe kanggo aftermarket pendingin minyak. We profesional kerjo bareng karo pasar sawise-sales. Yen perlu, welcome kanggo hubungi kita.

  • Amarga minyak duwe konduktivitas termal lan terus-terusan mili lan sirkulasi ing mesin, adhem minyak duwe efek adhem ing crankcase mesin, kopling, perakitan katup, lsp. Malah kanggo mesin sing digawe adhem banyu, siji-sijine bagean sing bisa digawe adhem banyu minangka endhas silinder lan tembok silinder, lan bagean liyane isih kudu digawe adhem nganggo adhem minyak. Pendingin minyak dipérang dadi adhem minyak sabuk tabung lan adhem minyak fin-plate.

  • Kita digawe kanthi adhem saben adhem minyak fin plate supaya kompatibel karo sistem sampeyan, saben produk minangka sistem sampeyan, lan saben adhem minyak fin plate dirancang kanthi teliti kanggo nyedhiyakake kombinasi transfer panas lan tekanan mudhun sing paling apik.

Tuku {kata kunci} saka pabrik sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk nyedhiyakake layanan sing apik kayata Garansi Setahun. Yen sampeyan pengin entuk produk diskon, sampeyan bisa njaluk saka kita. Produk kami ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga menehi penawaran. Kita uga duwe produk berkualitas tinggi sing disesuaikan. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.