Pendingin oli motor custom
  • Air ProPendingin oli motor custom

Pendingin oli motor custom

Kita nyedhiyakake macem-macem jinis cooler lenga motor, lan bisa nggawe cooler lenga motor khusus miturut syarat pelanggan. Iki digawe saka aluminium berkualitas tinggi kanthi awet lan kandel kanthi resistensi karat sing apik lan boros panas. Kita bisa ndhukung pesenan batch cilik. Sugeng rawuh kanggo takon.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Amarga lenga nduweni konduktivitas termal lan terus-terusan mili lan sirkulasi ing mesin, cooler lenga nduweni efek pendinginan ing crankcase mesin, kopling, rakitan katup, lan liya-liyane. Malah kanggo mesin sing digawe adhem banyu, mung bagean sing bisa didinginake banyu iku sirah silinder lan tembok silinder, lan bagean liyane isih kudu digawe adhem dening coolers lenga. Uga kita bisa nyedhiyani layanan ngadhemke lenga motor adat kanggo pelanggan.

2.Cara lan kaluwihan lan cacat kanggo ngatur cooler lenga motor
Kaping pisanan, apa migunani kanggo ngowahi cooling lenga? Jawabane ya. Keuntungan saka mesin sing digawe adhem yaiku struktur sing sederhana, biaya produksi sing murah, lan perawatan sing gampang. Nanging iki ora ateges desain mesin sing digawe adhem udhara sampurna. Suhu sing gedhe banget ora bisa dihindari. Mula, akeh kendharaan sing nganggo hawa adhem sing dilengkapi radiator sing adhem lenga, kalebu akeh kendaraan sing adhem banyu sing uga dilengkapi sink panas sing digawe adhem lenga mandiri. Sawetara wong duwe piranti cooling lenga lan banyu khusus.Kauntungan saka cooling lenga katon: nglindhungi mesin saka nyandhang, ngluwihi interval pangowahan lenga, ngirit bahan bakar, lan njaga daya sing tepat sajrone nyopir jangka panjang.

3. Babagan kita
Nanjing Majestic dumunung ing Kutha Nanjing, Provinsi Jiangsu. Jembaré area kira-kira 2500 meter persegi lan nduweni pengalaman manufaktur luwih saka 10 taun ing bidang penukar panas piring rod aluminium.
Nanjing Majestic wis nglumpukake pengalaman riset lan pangembangan pirang-pirang taun kanggo ngatur cooler lenga motor, cooler banyu, intercooler, cooler gabungan, lan cooler mesin teknik, lan bisa nyedhiyakake produk lan layanan kelas siji kanggo pelanggan.
Nanjing Majestic njupuk "konsistensi lan keunggulan" minangka filosofi perusahaan, lan "pelanggan iku Gusti Allah kita, lan kualitas minangka syarat Gusti Allah" minangka prinsip layanan.
Asil pamriksan, operator, lan inspektur saben proses kabeh produk Nanjing Mangast dicathet ing file komputer supaya bisa dilacak. Kabeh produk kudu dititi priksa lan diuji sesuai karo standar perusahaan lan syarat khusus pelanggan.

4. FAQ
Q. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Umumé, bakal njupuk 30 kanggo 45 dina sawise nampa pembayaran advance. Wektu pangiriman tartamtu gumantung
babagan barang lan jumlah pesenan sampeyan.
Q. Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?
A: Ya, kita bisa ngasilake kanthi conto utawa gambar teknis. Kita bisa mbangun cetakan lan peralatan.
Q. Apa kebijakan sampel sampeyan?
A: Kita bisa nyedhiyakake sampel yen kita duwe bagean siap ing saham
Panas Tags: Pendingin oli motor khusus, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.