Radiator Pendingin Minyak
  • Air ProRadiator Pendingin Minyak

Radiator Pendingin Minyak

Peraturan suhu minyak sing tepat penting kanggo nggedhekake lan njaga umur mesin performa kargo biasa. Gunakake radiator adhem minyak kanggo mriksa suhu, sing cocog kanggo umume kendaraan lan kalebu kabeh komponen utama. Iki bisa nyuda suhu minyak lan menehi perlindungan tambahan kanggo mesin saka degradasi minyak.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Minyak duwe peran penting ing proses pendinginan. Radiator adhem minyak digunakake kanggo adhem minyak lan minyak hidrolik mesin lan transmisi otomatis. Radiator adhem minyak nampa panas pelumas lan ngganti panas karo pendingin udara utawa radiator ing saubenge.
Biasane, mesin balap butuh radiator adhem minyak supaya minyak dadi "adhem". Akeh komponen ing mobil balap sing kena suhu dhuwur lan duwe titik didih minyak sing luwih dhuwur tinimbang banyu. Amarga titik sing umob sing luwih dhuwur, minyak ora bakal nguap cepet kaya banyu, ora mung adhem piston mesin, nanging uga ndhuk ing wektu sing padha. Tekanan minyak pancet sing diwenehake dening radiator adhem minyak sing luwih apik ora bakal ngencengi segel mesin. Iki banjur nambah umur layanan mesin.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng Produk Radiator Pendingin Minyak
Materi Aluminium
Werna Perak ireng utawa disesuaikan
MOQ 50 pcs
Spesifikasi Disesuaikan
Conto Nampa
Pangiriman 15-30 dina kerja
Kiriman Segara, udara, ekspres


3. Fitur Produk lan Aplikasi

-Radiator adhem minyak bisa digunakake kanggo adhem minyak mesin, transmisi lan diferensial mburi
-Gawe bahan aluminium berkualitas tinggi
-Putaran bubuk lan perawatan oksidasi, awet lan protèktif
-Radiator adhem minyak cocog banget kanggo mobil jalanan sing wis dimodifikasi sing meh ora kudu dikendhalekake meh ora ana trek
-Nambah umur mesin
-Bilangan larik: 7 larik-50 larik


4. Layanan Kita

-Nyedhiyakake desain lan solusi teknis;
-Tampa pesenan cilik,
-Kita bakal ngatur pengiriman ekspres utawa transportasi laut ing wektu sing tepat miturut saran sampeyan.
-Aksesoris bisa diwenehake;


5. FAQ:

T: Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?
A: Ya, kita bisa ngrancang, ngembangake lan ngasilake miturut gambar, conto utawa mung ide.
P: Apa sampeyan nyoba kabeh produk sadurunge dikirim?
A: Ya, kabeh bagean wis dites 100% sadurunge dikirim.
P: Cara pembayaran sing sampeyan tampa?
A: Kita nampa transfer bank lan pembayaran PayPal.




Panas Tags: Radiator Pendingin Minyak, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.