Pendingin Minyak kanggo Motor
  • Air ProPendingin Minyak kanggo Motor

Pendingin Minyak kanggo Motor

Pendingin minyak kanggo motor bisa diproduksi kanthi lengkap miturut kebutuhan pelanggan. Iki digawe saka aluminium berkualitas tinggi kanthi awet lan kenthel kanthi resistansi korosi sing apik lan disipasi panas. Lan kita bisa ndhukung pesenan batch cilik. Sugeng takon.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Amarga konduktivitas termal minyak lan aliran lan sirkulasi terus-terusan ing mesin, lenga kasebut dadi peran pendinginan ing crankcase, kopling, komponen tutup, lan liya-liyane. Kanggo mesin sing digawe adhem banyu, mung sirah silinder lan tembok silinder bisa digawe adhem nganggo banyu, dene bagean liyane isih mbutuhake pendinginan minyak.
Yen mesin dadi panas banget lan katup tetep ing suhu dhuwur lan kahanan tekanan dhuwur saka gas kanggo wektu sing suwe tanpa pendinginan sing tepat, mula bakal nyebabake lemes suhu dhuwur kabeh komponen kreta katup, sing bakal mengaruhi kinerja katup Ing sepur, atenuasi termal daya banget, sing pungkasane mengaruhi kinerja lan umur layanan umume.
Mula, pentinge adhem minyak kanggo motor penting banget.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jinis Pendingin Minyak kanggo Motor
Jeneng Merek Disesuaikan
Materi Aluminium
Werna Disesuaikan
Conto Kasedhiyan
Kiriman Pengangkutan Udara / laut
Logo Ditampa


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Kita fokus nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanthi rega sing padha, saben unit dites sadurunge dikirim, priksa gambar lan spesifikasi kanggo kompatibilitas sadurunge pesen, yen sampeyan ora wareg karo adhem minyak kanggo motor.
Lan adhem minyak kanggo motor ditrapake umume kanggo motor, kendaraan off-road, sepeda ing mesin horisontal area pemeliharaan.


4. FAQ:

P. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Umume, butuh wektu 30 nganti 45 dina sawise nampa pambayaran sadurunge. Wektu pengiriman tartamtu gumantung karo item lan jumlahe pesenan sampeyan.
Q. Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?
A: Ya, kita bisa ngasilake conto utawa gambar teknis sampeyan. Kita bisa nggawe cetakan lan perlengkapan.
P. Apa kabijakan sampel sampeyan?
A: Kita bisa menehi conto yen wis siyap bagean, nanging pelanggan kudu mbayar biaya conto lan biaya kurir.




Panas Tags: Pendingin Minyak kanggo Sepeda Motor, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.