Aftermarket pendingin oli
  • Air ProAftermarket pendingin oli

Aftermarket pendingin oli

Cooler lenga ateges piranti utawa mesin sing digunakake kanggo kelangan lenga. Mbantu supaya mesin tetep adhem kanthi njaga pasokan lenga ing suhu sing konsisten. Nanjing Majestic Company minangka salah sawijining pabrikan paling gedhe kanggo aftermarket pendingin minyak. We profesional kerjo bareng karo pasar sawise-sales. Yen perlu, welcome kanggo hubungi kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk
Pamasaran adhem minyak umume digunakake kanggo adhem minyak pelumas utawa minyak bahan bakar mesin, mesin konstruksi, kapal, lsp. Sisih panas produk yaiku minyak pelumas utawa bahan bakar, lan sisih adhem bisa adhem banyu utawa udhara. Nalika kendharaan lagi mlaku, minyak pelumas ing sistem pelumasan utama gumantung karo tenaga pompa minyak, ngliwati saluran sisih adhem minyak sing adhem, lan pindhah panas menyang sisih adhem minyak adhem, nalika banyu adhem utawa hawa adhem liwat lintasan sisih adhem adhem minyak. Panas dijupuk kanggo nyadari pertukaran panas ing antarane cairan adhem lan panas kanggo mesthekake yen minyak pelumas ing suhu kerja sing paling cocog. Klebu adhem minyak kabisat mesin, minyak kabis transmisi otomatis, minyak kabut roda kemudi listrik, lsp.


2.ProdukParameter (Spesifikasi)

Spesifikasi

Jeneng produk

AFTERMARKET LEGO COOLER

Materi

alumunium

Lamaran

universal

Werna

Disesuaikan

MOQ

50 pcs

Garansi

12m


3. Fitur Produk lan Aplikasi
1. Amarga minyak duwe konduktivitas termal lan terus-terusan mili lan sirkulasi ing mesin, pasar sawise adhem minyak duwe efek adhem ing crankcase mesin, kopling, perakitan katup, lsp. Sanajan ing mesin digawe adhem banyu, siji-sijine komponen sing bisa digawe adhem nganggo banyu yaiku endhas silinder lan tembok silinder, lan bagean liyane isih kudu digawe adhem nganggo adhem minyak.
2. Bahan utama aftermarket lenga adhem kita kalebu bahan logam kayata aluminium, tembaga, stainless steel, castings, etc. Sawise welding utawa Déwan, saluran sisih panas lan saluran sisih kadhemen disambungake kanggo mbentuk exchanger panas lengkap.
3. Ing aftermarket lenga adhem ainly digunakake kanggo cooling lenga lubricating utawa lenga bahan bakar kendaraan, mesin engineering, kapal, etc. Sisih panas prodhuk punika lubricating lenga utawa bahan bakar, lan sisih kadhemen bisa cooling banyu utawa udhara. Nalika kendharaan mlaku, lenga pelumas ing sistem pelumasan utama gumantung marang kekuwatan pompa minyak, ngliwati jalur sisih panas saka cooler lenga, lan mindhah panas menyang sisih adhem saka cooler lenga, dene banyu sing adhem. utawa udhara kadhemen liwat dalan sisih kadhemen saka cooler lenga. Panas dijupuk kanggo nyadari ijol-ijolan panas antarane cairan kadhemen lan panas kanggo mesthekake yen lenga pelumas ing suhu kerja sing paling cocok. Kalebu cooling lenga pelumas mesin, lenga pelumas transmisi otomatis, lenga pelumas gear steering, lsp.


4. FAQ
Q: Carane packing kanggo produk?
A: Kita duwe rong paket, karton lan kayu.
P: Apa sertifikat sampeyan duwe?
A: Pabrik kita disertifikasi dening ISO / TS16949
P: Apa sampeyan bakal menehi garansi?
A: Ya, kita yakin banget karo produk, lan dikemas kanthi apik, mula biasane sampeyan bakal nampa pesenan kanthi kondhisi sing apik. Nanging amarga wis suwe, bakal ana kerusakan kanggo produk. Sembarang masalah kualitas, kita bakal menehi hasil langsung.



Panas Tags: Pamasaran adhem minyak, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.