Pendingin Minyak Mesin Universal
  • Air ProPendingin Minyak Mesin Universal

Pendingin Minyak Mesin Universal

Mesin adhem minyak mesin universal minangka salah sawijining desain penting ing produk seri aluminium. Pendingin minyak digawe saka aluminium berkualitas tinggi lan bobote entheng. Bisa digunakake kanggo adhem minyak mesin, kothak gir utawa diferensial mburi, lan dirancang kanggo nggayuh kekuwatan lan kontrol maksimal. Kekuwatan lan urip. Lan regane sedheng, kualitase ora murah.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Pendingin minyak minangka suplemen penting kanggo mesin kinerja tinggi. Minyak mesin gampang panas banget, saengga luwih tipis, lan ora cukup proteksi bagean-bagean penting ing mesin, sing nyebabake mesin mesin durung suwe. Iki pancen cocog kanggo mesin PD, sing misuwur amarga nganggo camshaft sing gedhe banget
Mesin adhem minyak mesin universal iki minangka kit universal sing bisa dipasang ing lokasi sing cocog. Sampeyan kudu dipasang ing lokasi sing bisa liwat arus udara kanthi gampang, kayata radiator utawa lampu kabut ing sisih ngarep mobil. Braket universal bisa dipotong utawa ditekuk supaya pas karo posisi sing bener


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Spesifikasi
Jeneng Produk adhem minyak mesin universal
Materi Aluminium
Lamaran universal
Werna Disesuaikan
MOQ 50 pcs
Garansi 12m


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Pendingin minyak mesin universal umume digunakake kanggo adhem minyak pelumas utawa bahan bakar mesin kendharaan, mesin konstruksi, kapal, lsp. Kanggo ngilangi panas sing digawe saka gesekan bagean-bagean kasebut, lan bisa nggawe adhem.
-Putaran bubuk lan perawatan oksidasi, awet lan protèktif
-Kesen minyak mesin umum cocok banget kanggo mobil jalanan sing wis dimodifikasi sing meh ora kudu dikendhalekake meh ora ana trek
-Modalake mudhun suhu minyak dadi 50 ° F
-Bantu nyuda suhu coolant
-Nambah umur mesin


4. FAQ:

P: Kepiye pengepakan kanggo produk?
A: Kita duwe rong paket, karton lan kayu.
P: Sertifikat sing sampeyan duwe?
A: Pabrik kita disertifikasi dening ISO / TS16949
P: Apa sampeyan bakal menehi garansi?
A: Ya, kita yakin banget karo produk, lan dikemas kanthi apik, mula biasane sampeyan bakal nampa pesenan kanthi kondhisi sing apik. Nanging amarga wis suwe, bakal ana kerusakan kanggo produk. Sembarang masalah kualitas, kita bakal menehi hasil langsung.




Panas Tags: Pendingin Minyak Mesin Universal, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Quotation, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.