Tabung persegi panjang intercooler

Amarga intercooler pancen aksesori turbocharged, fungsine kanggo nyuda suhu udhara suhu dhuwur sawise didorong, saengga bisa nyuda beban termal mesin, nambah volume udara asupan, lan banjur nambah tenaga mesin. Kanggo mesin supercharged, intercooler minangka komponen penting ing sistem supercharging. Ora preduli apa mesin kasebut utawa mesin turbocharged, intercooler kudu dipasang ing antarane supercharger lan manifold. Bahan sing digunakake ing intercooler aluminium biasane tabung persegi panjang intercooler aluminium.

Nanjing Majestic minangka pabrikan profesional tabung aluminium kanggo radiator, intercooler lan adhem minyak. Kita duwe macem-macem tabung, lan bisa tabung khusus miturut gambar lan persyaratane para pelanggan. Kayata tabung persegi panjang intercooler aluminium, tabung radiator alimunim, tabung bunder dll.

View as  
 
  • Aluminium Rectangular Welded Intercooler Tube digunakake minangka bagéan saka intercooler yaiku piranti pertukaran panas udara-ke-udara utawa hawa-ke-cair sing digunakake ing mesin pembakaran internal turbocharged lan supercharged (induksi paksa) kanggo nambah efisiensi volumetrik kanthi nambah hawa asupan. - Kapadhetan daya liwat cooling isochoric.

  • Nanjing Majestic minangka pabrikan profesional tabung aluminium kanggo radiator, intercooler lan adhem minyak. Kita duwe macem-macem tabung, lan bisa tabung khusus miturut gambar lan persyaratane para pelanggan. Kayata tabung persegi panjang intercooler aluminium, tabung radiator alimunim, tabung bunder dll.

 1 
Tuku {kata kunci} saka pabrik sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk nyedhiyakake layanan sing apik kayata Garansi Setahun. Yen sampeyan pengin entuk produk diskon, sampeyan bisa njaluk saka kita. Produk kami ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga menehi penawaran. Kita uga duwe produk berkualitas tinggi sing disesuaikan. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.