Tabung persegi panjang intercooler aluminium
  • Air ProTabung persegi panjang intercooler aluminium

Tabung persegi panjang intercooler aluminium

Nanjing Majestic minangka pabrikan profesional tabung aluminium kanggo radiator, intercooler lan adhem minyak. Kita duwe macem-macem tabung, lan bisa tabung khusus miturut gambar lan persyaratane para pelanggan. Kayata tabung persegi panjang intercooler aluminium, tabung radiator alimunim, tabung bunder dll.

Model:I-001

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Amarga intercooler pancen aksesori turbocharged, fungsine kanggo nyuda suhu udhara suhu dhuwur sawise didorong, saengga bisa nyuda beban termal mesin, nambah volume udara asupan, lan banjur nambah tenaga mesin. Kanggo mesin supercharged, intercooler minangka komponen penting ing sistem supercharging. Ora preduli apa mesin kasebut utawa mesin turbocharged, intercooler kudu dipasang ing antarane supercharger lan manifold. Bahan sing digunakake ing intercooler aluminium biasane tabung persegi panjang intercooler aluminium.


2. Spesifikasi Produk

Iki minangka bagean saka spesifikasi tabung persegi panjang intercooler aluminium sing bisa sampeyan referensi, welcome kanggo ngubungi dhaptar spesifikasi sing luwih rinci:

Tabung persegi panjang intercooler aluminium: Dhuwur * Sudut R * Kandel

30 * 7.6 * 0.266

62 * 10,1 * 0,45 / 0,50

32 * 7.6 * 0.26 / 0.28 / 0.30

64 * 7,6 * 0,45

40 * 8,08 * 0,40 / 0,45

64 * 7,88 * 0,45

40 * 8 * 0,45

64 * 8,08 * 0,45 / 0,50

48.5 * 4.3 * 0.40

80 * 7,6 * 0,40 / 0,50

65,15 * 4,6 * 0,40

80 * 7,88 * 0,40 / 0,45

50 * 7,6 * 0,45

80 * 8,08 * 0,4 / 0,45

50 * 7,88 * 0,45

 

50 * 8,08 * 0,45



3. Produk kita


intercooler tubealuminum tube

4. Fitur Produk
1ï¼ ‰ Bobot entheng
2ï¼ ‰ Gampang kanggo las
3ï¼ ‰ resistensi korosi sing dhuwur
4ï¼ resistance resistensi tekanan dhuwur
5) Nilai pemulihan sing dhuwur
6) Rentang penyimpangan cilik
7) Kualitas permukaan dhuwur


5. FAQ
P: Kepiye kualitas bisa dipesthekake?
A: Kabeh proses kita pancen tundhuk karo prosedur ISO-9001. Lan kita duwe kualitas setaun
P: Apa MOQ sampeyan?
A: Iki adhedhasar model sing pengin.
P: Kepiye nggawe bisnis dadi hubungan jangka panjang lan apik?
A: Kita njaga kualitas lan rega sing kompetitif supaya pelanggan entuk manfaat

 

Panas Tags: Tabung persegi panjang intercooler aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Quotation, Garansi Setahun