Tabung Gandheng Frekuensi Tinggi Aluminium

Perusahaan Bagian Nanjing Majestic Auto khusus nyedhiyakake sumber tabung aluminium, kayata Tabung Las Frekuensi Tinggi Aluminium, Tabung Multi saluran Aluminium, Tabung Aluminium Mulus, Tabung Aluminium Komposit.

Cara produksi pipa las frekuensi tinggi aluminium yaiku mbentuk strip aluminium sing rata dadi tabung, banjur sambungake sudhut kanthi proses las frekuensi tinggi, lan gunakake las tanpa nggunakake bahan pengisi. Banjur atur ukuran pipa sing dilas nganti ukuran lan toleransi sing pas.

Karakteristik pipa gandheng frekuensi dhuwur yaiku: kecepatan las dhuwur, zona sing kena panas las cilik, welding ora bisa ngresiki bahan kerja, lan bisa ngelas pipa tembok sing dipasang lancip lan tabung logam las.

Yen ana kabutuhan, sampeyan bisa ngubungi sanalika bisa.

View as  
 
  • Tabung bunder aluminium frekuensi dhuwur digunakake ing akeh aplikasi struktural. Ing Majestic, kabeh tabung aluminium babak frekuensi dhuwur uga bisa disesuaikan karo ukuran sing beda-beda yen produk sing ana ora bisa nyukupi kabutuhan pribadi. Sampeyan bisa nemokake produk sing bener. kene.

  • Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake tabung dimple Aluminium. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Nanjing Majestic Company minangka salah sawijining pemasok tabung aluminium paling gedhe ing China. Kita duwe macem-macem model lan spesifikasi, kayata tabung datar aluminium, tabung dimple aluminium, tabung persegi aluminium lan tabung bunder. etc.

  • Nanjing Majestic minangka salah sawijining manufaktur lan eksportir produk pendinginan kinerja dhuwur ing China, diadegake ing taun 2007 lan dumunung ing Nanjing, Provinsi Jiangsu, China. Kita ngrancang lan nggawe kabeh jinis tabung aluminium, kayata tabung Bunder, tabung persegi, lan tabung kondensor las tipe D. Kita nyedhiyakake kepuasan pelanggan sing ora ana tandhingane liwat desain produk sing fleksibel, fokus ing pelanggan, kualitas produk sing apik lan pangiriman cepet. Yen perlu, sampeyan bisa takon kapan wae.

  • Nanjing Majestic diadegake ing taun 2007 lan dununge ing Nanjing, Provinsi Jiangsu, China. Kita minangka salah sawijining produsen tabung aluminium paling gedhe ing China, Kita ngrancang lan nggawe kabeh jinis tabung aluminium, kayata tabung radiator gandheng frekuensi dhuwur, tabung intercooler gandheng frekuensi dhuwur, tabung kondensor gandheng frekuensi dhuwur, tabung aluminium ekstrusi dll. Kita duwe macem-macem katalog sing bisa dipriksa, uga tabung khusus karo gambar sampeyan. Yen perlu, welcome kanggo ngubungi kita.

  • Nanjing Majestic minangka salah sawijining pabrikan tabung aluminium paling gedhe ing China, didegaké ing taun 2007 lan dununge ing Nanjing, Provinsi Jiangsu, China. Kita ngrancang lan ngasilake kabeh jinis tabung aluminium, kayata tabung radiator gandheng frekuensi dhuwur, tabung intercooler gandheng frekuensi dhuwur, tabung kondensor gandheng frekuensi dhuwur, tabung aluminium ekstrusi dll. Kita duwe macem-macem katalog sing bisa dipriksa, uga tabung khusus karo gambar sampeyan. Yen perlu, welcome kanggo ngubungi kita.

  • Nanjing Majestic minangka salah sawijining pabrikan lan eksportir produk pendingin kinerja tinggi ing China, didegake ing taun 2007 lan dununge ing Nanjing, Provinsi Jiangsu, China. Kita ngrancang lan nggawe kabeh jinis tabung aluminium, kayata tabung radiator gandheng frekuensi dhuwur, tabung multi saluran aluminium, tabung aluminium mulus, tabung aluminium komposit. Ora preduli babagan ukuran utawa tantangan proyek, kita nyedhiyakake kepuasan pelanggan sing ora ana tandhingake kanthi desain produk sing fleksibel, sentris pelanggan, kualitas produk sing apik lan pangiriman cepet.

 1 
Tuku {kata kunci} saka pabrik sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk nyedhiyakake layanan sing apik kayata Garansi Setahun. Yen sampeyan pengin entuk produk diskon, sampeyan bisa njaluk saka kita. Produk kami ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga menehi penawaran. Kita uga duwe produk berkualitas tinggi sing disesuaikan. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.