tabung kondensor las tipe D
  • Air Protabung kondensor las tipe D

tabung kondensor las tipe D

Nanjing Majestic minangka salah sawijining manufaktur lan eksportir produk pendinginan kinerja dhuwur ing China, diadegake ing taun 2007 lan dumunung ing Nanjing, Provinsi Jiangsu, China. Kita ngrancang lan nggawe kabeh jinis tabung aluminium, kayata tabung Bunder, tabung persegi, lan tabung kondensor las tipe D. Kita nyedhiyakake kepuasan pelanggan sing ora ana tandhingane liwat desain produk sing fleksibel, fokus ing pelanggan, kualitas produk sing apik lan pangiriman cepet. Yen perlu, sampeyan bisa takon kapan wae.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Cara Manufaktur saka D jinis gandheng tabung condenser kanggo nggawe Strip aluminium menyang Strip flat, lan banjur nyambung sudhut liwat frekuensi dhuwur proses welding.Bentenipun utama antarane extruded tabung condenser lan frekuensi dhuwur gandheng condenser tabung iku bisa nggunakake bahan multi-lapisan saka wesi aluminium beda. Cladding iki digunakake digunakake ing tabung diprodhuksi dening exchangers panas kanggo entuk welding tungku utawa geni brazing lan kanggo nyedhiyani resistance karat kurban. Kita bisa nyedhiyani tabung cendhak utawa dawa, babak sampurna utawa D-shaped, tabung biasa utawa siap-kanggo-nggunakake tabung, kalebu grooves, bolongan pengeboran, baffles lan pamblokiran sambungan gandheng



2.produkParameter (Spesifikasi)

tabung kondensor las tipe D

Katrangan

Spesifikasi (W * H * T) mm

Spesifikasi (W * H * T) mm

HF D-Tipe Tube

16.05*18.05*0.8

 

HF D-Tipe Tube

20*13*0.8

 

HF D-Tipe Tube

20.3*13.075*1.5

 

HF D-Tipe Tube

20.4*18.0*1.2

24*20*1.0

HF D-Tipe Tube

28*16*1.0

 

HF D-Tipe Tube

14*1.6*0.24

14*1.6*0.26


3. Syarat-syarat komersial:
1) Jumlah Pesanan Minimal: 1 ton
2) Rega: rembugan
3) Ketentuan Pembayaran: T / T
4) Kapabilitas Pasokan: 50.000 mt saben taun
5) Wektu Pangiriman: 15 dina kerja sawise nampa pembayaran mudhun
6) Rincian kemasan: kasus kayu standar.


4. FAQ:
1, Q: Apa sampeyan produsen?
A: Ya, kita diadegake ing taun 2003. Minangka pabrikan, para pelanggan bisa ngunjungi pabrik kita.
2, Q: Apa sampeyan nampa pesenan sing disesuaikan?
A: Ya wis. Pesenan khusus sampeyan mesthi ditampani. Mangga menehi kita perfrmances technical utawa conto supaya kita bisa ngatur produk miturut pilihan. Babagan rincian liyane, please aran gratis kanggo hubungi kita.
3.Q: Apa kebijakan sampel perusahaan sampeyan?
A: Minangka salah siji supplier, kita weruh sing sampel perlu kanggo loro-lorone kita, kabijakan kita kanggo kurban sampel free sabisa kita bisa, mung siji kahanan pangecualian, sampel karo struktur banget Komplek, liyane, kita ora duwe ing. saham.
Babagan kiriman sampel, sampeyan kudu mbayar barang, biasane pengiriman barang kanthi ekspres.





Panas Tags: Tabung kondensor las tipe D, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun