Tabung aluminium dimple
  • Air ProTabung aluminium dimple

Tabung aluminium dimple

Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake tabung dimple Aluminium. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Nanjing Majestic Company minangka salah sawijining pemasok tabung aluminium paling gedhe ing China. Kita duwe macem-macem model lan spesifikasi, kayata tabung datar aluminium, tabung dimple aluminium, tabung persegi aluminium lan tabung bunder. etc.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dimple Hour Kaca Aluminium Flat Tube

Nanjing Majestic Company ngrancang tabung dimple Aluminium kanggo kekuatan, kinerja, lan efektifitas biaya sing unggul, kanthi dimensi sing kompak lan bobote sing signifikan. Kabeh tabung radiator aluminium kita dilas jahitan HF lan diprodhuksi ing pabrik kita.
Kita bisa nyedhiyakake tabung dimple Aluminium sing akeh digunakake ing penukar panas kanggo mobil, truk abot lan kendaraan off-road. Produk kalebu macem-macem jinis tabung, uga bisa disesuaikan miturut gambar lan syarat ukuran lan model.


Ukuran: Tabung lesung aluminium kanggo radiator otomotif yaiku:

Ukuran 16*2*0.3 mm

26 x 2 * 0,3 mm

32*2*0.3mm

Fitur tabung dimple Aluminium kami:

1. Padhang dhuwur, anti-karat lan anti-oksidasi.
2. Straightness apik lan ora ana deformasi.
3. kekuatan dhuwur lan kateguhan apik.
4. Bagian kasebut rapi lan lancar tanpa burrs.
5. Welding frekuensi dhuwur, spesifikasi sing tepat.
6. Tabung radiator bisa disesuaikan kanggo nyukupi kabutuhan khusus sampeyan.




Keuntungan kita:

1. Efisien: Sembarang pitakon utawa email sampeyan bakal dijawab sajrone 24 jam.
2. Profesional: Luwih saka 12 taun tim dhukungan teknis lan dodolan kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik.
3. Wektu pangiriman: 15-20 dina kanggo siji wadhah.
4. Kualitas dhuwur lan rega sing kompetitif: Kita nggunakake bahan berkualitas tinggi, kita duwe peralatan produksi canggih, syarat produksi sing ketat lan rega sing apik.
5. Packaging lan Shipping: Testing ketat kudu rampung sadurunge packaging kanggo mesthekake ora bocor.


FAQ:

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Ya, kita minangka pabrik kanthi sejarah luwih saka 12 taun ing industri iki.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Biasane, kita nampa simpenan 30%, 70% sadurunge kiriman. Yen sampeyan duwe saran, aja ragu-ragu takon.
P: Negara endi sing sampeyan ekspor?


Panas Tags: Tabung dimple aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun