Dhuwur Frekuensi Aluminium Round Tube
  • Air ProDhuwur Frekuensi Aluminium Round Tube

Dhuwur Frekuensi Aluminium Round Tube

Tabung bunder aluminium frekuensi dhuwur digunakake ing akeh aplikasi struktural. Ing Majestic, kabeh tabung aluminium babak frekuensi dhuwur uga bisa disesuaikan karo ukuran sing beda-beda yen produk sing ana ora bisa nyukupi kabutuhan pribadi. Sampeyan bisa nemokake produk sing bener. kene.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Descroption produk


Tabung Bulat Aluminium Frekuensi Dhuwur duwe akeh fitur lan keuntungan sing unik lan apik kanggo proyek fabrikasi khusus kayata asupan udara DIY, sistem pendinginan lan persiyapan pipa intercooler turbo.

Pabrik ekstrusi aluminium profesional Asa, Majestic nyedhiyakake pemotongan sing tepat nganti dawa tabung bunder aluminium frekuensi dhuwur lan layanan pangolahan macem-macem kanthi wektu timbal paling cepet kanggo nyukupi kabutuhan pribadi. Tabung bunder aluminium frekuensi dhuwur kita minangka paduan aluminium multi-tujuan sing apik sing nduweni fitur tahan karat lan kuwat, banget populer ing industri transportasi.

 

Fitur khusus:

1. entheng

2. kemampuan Weld lan resistance kanggo karat

3. Macem-macem ukuran lan gaya kasedhiya

4. syarat Customized ditampa

5. pesenan OEM olèh

 

Packing: karton lan pallet


Aplikasi: Bisa diproses miturut dawa sing dibutuhake, lan bisa dilas kanthi peralatan sing tepat.

 

FAQ:

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka perusahaan pabrik.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T/T, L/C ing ngarsane

Q: Apa MOQ?
A.: Pesenan sampel bisa ditampa, lan sawetara conto bisa gratis.

 





Panas Tags: Tabung Bunder Aluminium Frekuensi Dhuwur, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun