Tabung intercooler gandheng frekuensi dhuwur
  • Air ProTabung intercooler gandheng frekuensi dhuwur

Tabung intercooler gandheng frekuensi dhuwur

Nanjing Majestic minangka salah sawijining pabrikan tabung aluminium paling gedhe ing China, didegaké ing taun 2007 lan dununge ing Nanjing, Provinsi Jiangsu, China. Kita ngrancang lan ngasilake kabeh jinis tabung aluminium, kayata tabung radiator gandheng frekuensi dhuwur, tabung intercooler gandheng frekuensi dhuwur, tabung kondensor gandheng frekuensi dhuwur, tabung aluminium ekstrusi dll. Kita duwe macem-macem katalog sing bisa dipriksa, uga tabung khusus karo gambar sampeyan. Yen perlu, welcome kanggo ngubungi kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk
Tabung intercooler gandheng frekuensi dhuwur minangka jinis tabung komposit. Bedane utama antara pipa sing diekstrusi lan pipa gandheng frekuensi dhuwur yaiku bisa duwe bahan lapisan sing bisa dilas saka waja aluminium sing beda. Umume, bahan inti yaiku 3003, lan paduan sing bisa dilapisi klambi yaiku 4343 utawa 4045. Digunakake kanthi akeh ing produksi tabung pertukaran panas, las tungku utawa brazing api, kanthi resistensi korosi korban.

Tabung intercooler gandheng frekuensi tinggi aluminium diproduksi kanthi presisi tinggi lan toleransi sing sithik banget kanggo memenuhi persyaratan spesifik para pelanggan, lan kita bisa nggunakake macem-macem campuran kanggo nggawe tabung gandheng kanthi macem-macem ukuran lan bentuk. Kanggo informasi ukuran tartamtu, sampeyan bisa mriksa katalog produk, coba hubungi kita.



2.ProdukParameter (Spesifikasi)

tabung intercooler gandheng frekuensi dhuwur (Dhuwur * R * Kandel)

30 * 7.6 * 0.266

62 * 10,1 * 0,45 / 0,50

32 * 7.6 * 0.26 / 0.28 / 0.30

64 * 7,6 * 0,45

40 * 8,08 * 0,40 / 0,45

64 * 7,88 * 0,45

40 * 8 * 0,45

64 * 8,08 * 0,45 / 0,50

48.5 * 4.3 * 0.40

80 * 7,6 * 0,40 / 0,45

65.15 * 4.6 * 0.4

80 * 7,88 * 0,40 / 0,45

50 * 7,6 * 0,45

80 * 8,08 * 0,40 / 0,45

50 * 7,88 * 0,45

50 * 8,08 * 0,45

Luwih spesifikasi sampeyan bisa ngirim email ...



3. Proses produksi tabung intercooler gandheng frekuensi dhuwur
Langkah 1: tuwung nyedhot vakum diisi pita aluminium: cangkir nyedhot vakum nyuda sambel lan tutul sing disebabake dening operasi manual.
Langkah 2: Tabung tabung: Strip datar digawe dadi tabung meh akhir liwat roller pembentuk lan dilebokake ing stasiun las
Langkah 3: Pengelasan: Ora ana utawa sawetara percikan nalika stasiun solder digawe
Langkah kaping papat: adhem: adhem nganggo banyu adhem
Langkah 5: Gua Sha: Loro scraper sing bisa dipindhah kanthi mandhiri bisa nyuda dhuwur las lan ngatasi permukaane.
Langkah 6: Kalibrasi: Sawise scraping, dikalibrasi kanthi roller kalibrasi.
Langkah Pitu: Nglereni
Langkah 8: Label lan pasang kanthi rapet ing palet


4. FAQ
P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Ya, kita minangka pabrik sing duwe sejarah luwih saka 12 taun ing industri iki.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Biasane, kita nampa setoran 30%, 70% sadurunge dikirim. Yen sampeyan wis menehi saran, aja ragu-ragu takon.
P: Suwene suwene kanggo conto lan produksi massal?
A: Biasane butuh 15-20 dina kanggo cetakan anyar; Sawise konfirmasi, 25-30 dina kanggo produksi massal. Iki adhedhasar pesanan lan sarat sampeyan





Panas Tags: Tabung intercooler gandheng frekuensi dhuwur, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Quotation, Garansi Setahun