Tabung radiator gandheng frekuensi dhuwur
  • Air ProTabung radiator gandheng frekuensi dhuwur

Tabung radiator gandheng frekuensi dhuwur

Nanjing Majestic minangka salah sawijining pabrikan lan eksportir produk pendingin kinerja tinggi ing China, didegake ing taun 2007 lan dununge ing Nanjing, Provinsi Jiangsu, China. Kita ngrancang lan nggawe kabeh jinis tabung aluminium, kayata tabung radiator gandheng frekuensi dhuwur, tabung multi saluran aluminium, tabung aluminium mulus, tabung aluminium komposit. Ora preduli babagan ukuran utawa tantangan proyek, kita nyedhiyakake kepuasan pelanggan sing ora ana tandhingake kanthi desain produk sing fleksibel, sentris pelanggan, kualitas produk sing apik lan pangiriman cepet.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk
Cara manufaktur tabung radiator gandheng frekuensi dhuwur yaiku mbentuk strip aluminium sing rata dadi tabung, banjur sambungake sudhut kanthi proses las frekuensi tinggi, lan gunakake las tanpa nggunakake bahan pengisi. Banjur atur ukuran pipa sing dilas nganti ukuran lan toleransi sing pas.

Tabung radiator gandheng frekuensi dhuwur minangka jinis pipa komposit. Bedane utama antara tabung sing diekstrusi lan tabung sing ditarik yaiku bisa duwe bahan lapisan sing bisa dielas saka campuran aluminium sing beda. Umume, bahan inti yaiku 3003, lan paduan sing bisa dikelas klambi yaiku 4343 utawa 4045. Umume digunakake ing produksi tabung penukar panas kanggo nggawe tungku utawa nyala api, lan tahan korosi korban.



2.ProdukParameter (Spesifikasi)

Tabung radiator gandheng frekuensi dhuwur (Dhuwur * R * Kandel)

12 * 1 .5 * 0,26 / 0,28

42 * 2.0 * 0.35 / 0.40.

12 * 1.71 * 0.26 / 0.28

22 * 1,5 * 0.30 / 0.32

12 * 2.0 * 0.26 / 0.28

20 * 2.0 * 0.30 / 0.32

13 * 1,75 * 0,26 / 0,28 / 0,30

32 * 2.0 * 0.30 / 0.32 / 0.35 / 0.40

14.55 * 1. 5 * 0,26 / 0,28 / 0,30

25 * 2.0 * 0.30 / 0.32 / 0.40

25.5 * 2.0 * 0.28 / 0.30

14.55 * 2.0 * 0.26 / 0.28 / 0.30

16 * 1,4 * 0,26 / 0,30 / 0,32

25.5 * 1.75 * 0.28 / 0.30

16 * 1,5 * 0.26 / 0.28 / 0.30 / 0.32

26 * 1.2 * 0.28 / 0.30

16 * 1.71 * 0.28 / 0.30 / 0.32

26 * 1,4 * 0,26 / 0,30 / 0,32

16 * 1.8 * 0.28 / 0.30 / 0.32

26 * 1,5 * 0.30 / 0.32

16 * 2.0 * 0.28 / 0.30 / 0.32 / 0.35

26 * 1.6 * 0.30 / 0.32

16 * 2,5 * 0.28 / 0.30

26 * 2.0 * 0.30 / 0.32 / 0.35 / 0.40

16.5 * 1.75 * 0.28 / 0.30

27 * 1,5 * 0,30

18 * 1,5 * 0.30 / 0.32

27 * 1.2 * 0.30

18 * 1.6 * 0.30 / 0.32

32 * 1.75 * 0.28 / 0.30 /

Luwih spesifikasi sampeyan bisa ngirim email ...


3.ProdukFeature And Application
Tabung radiator gandheng frekuensi dhuwur biasane digunakake ing radiator otomatis lan kondensor.
Karakteristik tabung radiator gandheng frekuensi dhuwur yaiku: kacepetan las dhuwur, zona kena panas las cilik, las ora bisa ngresiki bahan kerja, tabung tembok sing tipis bisa dilas, lan tabung logam bisa dilas.

4. FAQ
P: Apa sampeyan produsen?
A: Ya, kita didegaké ing taun 2003. Minangka pabrikan, kita welcome pelanggan kanggo ngunjungi pabrik.
P: Apa sampeyan nampa pesenan sing disesuaikan?
A: Ya wis. Pesenan khusus sampeyan mesthi ditrima. Nyedhiyakake kinerja teknis utawa conto supaya bisa ngatur produk miturut pilihan. Kanggo katrangan luwih lengkap, coba hubungi kami.
P: Kepiye supaya luwih cepet entuk kutipan?
A: Nyedhiyakake syarat, ketebalan isolasi, diameter, voltase nominal, suhu kerja, warna, jumlah, aplikasi, lan liya-liyane kanthi rinci.

Panas Tags: Tabung radiator gandheng frekuensi dhuwur, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun