Tube Kondensor

Nanjing Majestic Company minangka salah sawijining pabrikan tabung kondensor China. Kita nyedhiyakake macem-macem produk aluminium lan solusi teknis. We are komitmen kanggo dadi profil aluminium, tabung microchannel aluminium, tabung gandheng frekuensi tinggi aluminium, tabung ditarik aluminium, tabung seamless aluminium, bagean olahan lan cap aluminium, kabel aluminium, bahan transfer panas aluminium, piring aluminium, piring lancip, strip, Foil, bar, mati-casting, mati-casting. Produk sing diprodhuksi akeh digunakake ing industri mobil, industri konstruksi, HAVC & R lan industri transfer panas, penerbangan, transportasi kereta api, industri kelautan, lan liya-liyane. Yen sampeyan duwe email, sampeyan bisa ngirim email utawa telpon kapan wae. Ngarep-arep nggarap sampeyan.

Bahan sing digunakake kanggo tabung kondensor duwe kekuwatan, ketahanan las, ketahanan korosi lan daya tahan jangka panjang. Interioré lancar lan mulus, nyedhiyakake konstruksi extruded utawa tabung kondensor bunder sing digawe saka aluminium mulus kanggo aplikasi presisi. Tabung kondensor Mikrochannel minangka jinis bahan tabung poros sing tembok tembok sing tipis, sing nggunakake batang aluminium sing ditapis, ekstrusi panas lan seng nyemprotake permukaan. Umume digunakake ing kabeh jinis pendingin ing sistem AC. Iki minangka jinis pendingin sing ramah lingkungan. Panggunaan sistem perlindungan lingkungan anyar minangka bahan utama penukar panas AC mikroksel generasi anyar.

Diadegake ing taun 2007, perusahaan Nanjing Majestic Auto Equipment melu manufaktur, ngekspor lan nyediakake macem-macem produk sistem pendingin otomatis, kaya tabung radiator, tabung intercooler, tabung adhem minyak lan tabung konderser bunder lan liya-liyane. Kita duwe entuk pengalaman akeh liwat riset lan pangembangan produk sistem penukar panas lan wis ngrancang lan pabrik barang kanggo macem-macem aplikasi. Kita nganakake riset lan survey ing unit riset lan pangembangan lan nyoba sing paling apik kanggo nggawe inovasi babagan kinerja sing luwih apik. Kajaba iku, pamriksan lan survey sing ditindakake, mbantu kita ngrancang lan ngembangake produk anyar kanthi keunggulan. Kajaba iku, pabrik kita disertifikasi dening ISO / TS16949. Tim karyawan sing efisien wis ahli ing kabeh proses manufaktur lan tugas liyane sing gegandhengan , mula nggedhekake bisnis kita ing jagad iki. Luwih saka iku, kita kudu nggayuh kepuasan pelanggan kanthi maksimal lan ngetutake standar etika paling anyar sing nyebabake kita sukses terus.

Ngarep-arep nggarap sampeyan!
View as  
 
  • Nanjing Majestic Company minangka salah sawijining pemasok tabung aluminium paling gedhe ing China. Produksi macem-macem tabung radiator, tabung intercooler, tabung kondensor aluminium persegi lan tabung kondensor bunder, lan liya-liyane.

  • Tabung kondensor bunder minangka salah sawijining komponen penting ing sistem AC. Fluorin ing AC mobil dikompresi kanggo nggawe kompresor kanggo ngasilake gas cair suhu tinggi lan tekanan tinggi, sing dikondensasi dening kondensor banjur dadi cairan suhu rendah lan tekanan tinggi, lan mlebu ing tabung kolektor.

  • Minangka salah sawijining produsen tabung aluminium paling gedhe ing China, kita bisa ngasilake macem-macem tabung, kayata tabung radiator, tabung intercooler, pendingin minyak lan tabung kondensor saluran mikro dll. Kita duwe macem-macem spesifikasi sing sampeyan pilih, utawa yen sampeyan duwe gambar, kita bisa ngasilake miturut sarat sampeyan. Yen ana kabutuhan, sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae. Ngarep-arep nggarap sampeyan.

 1 
Tuku {kata kunci} saka pabrik sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk nyedhiyakake layanan sing apik kayata Garansi Setahun. Yen sampeyan pengin entuk produk diskon, sampeyan bisa njaluk saka kita. Produk kami ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga menehi penawaran. Kita uga duwe produk berkualitas tinggi sing disesuaikan. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.